Още преди пандемията да ни връхлети и промени представите за

...
Още преди пандемията да ни връхлети и промени представите за
Коментари Харесай

Ето кога се задава първия сериал от света на Джон Уик

Още преди пандемията да ни връхлети и промени визиите за живота в днешно време, разбрахме, че се приготвя сериал - The Continental , който би трябвало да разшири света на Джон Уик.
 The Continental, хотел Континентал и какво се случва със сериала за предисторията на Джон Уик
Какво се случва със сериала за предисторията на Джон Уик

Вече има ясна визия за The Continental

За всички тези години обаче не се случи съвсем нищо към него. Знаем единствено, че той ще бъде като предистория на познатите ни от филмите дейности и ще се концентрира върху младия Уинстън (Иън Макшейн). Сериалът би трябвало да ни върне 40 години обратно, с цел да разберем повече за основаването на хотел Континентал.

Миналата година пък стана ясно, че Мел Гибсън ще вземе една от основните функции в The Continental. Междувременно разбрахме, че се задава още един сериал от света на господин Уик - Ballerina с Ана де Армас в основната роля, само че това е друга тематика.

Оказва се, че дългото очакване за сериала, който ще има едвам три епизода, ще завърши и към този момент знаем по кое време тъкмо. Според Variety, The Continental ще дебютира през 2023 година, само че към момента не се знае по-конкретна премиерна дата. Направена е смяна, която надали доста ще ни засегне като фенове.
 The Continental, Мел Гибсън и ролята му в сериала за хотел Континентал от филмите за Джон Уик
Мел Гибсън влиза в света на Джон Уик

Първо публично попълнение към сериала The Continental

В Съединени американски щати сериалът ще бъде пуснат в стрийминг платформата Peacock, а не по телевизионния канал Starz, както беше оповестено в началото. В ролята на младия Уинстън ще забележим Колин Удъл, който ще бъде застигнат от предишното си, което е мислел, че е заровено вечно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР