Още преди Леонардо Ди Каприо и Джиджи Хадид да застанат

...
Още преди Леонардо Ди Каприо и Джиджи Хадид да застанат
Коментари Харесай

Защо връзката на Леонардо Ди Каприо с Джиджи Хадид приключи преди наистина да е започнала?

Още преди Леонардо Ди Каприо и Джиджи Хадид да застанат публично пред медиите като двойка, и последната искра от тяхната мимолетна обич угасна. Актьорът и супермоделът са поставили завършек на връзката си откакто се срещаха скрито в продължение на няколко месеца, съобщи Us Weekly. 

„ Джиджи и Лео към този момент не се срещат. “ – казва вътрешен човек извънредно пред Us Weekly за 27-годишния супермодел и 48-годишния носител на „ Оскар " –  „ Нещата просто органично се изчерпаха между тях. “

Източникът прибавя, че не е имало трагична причина за раздялата . „ Лео и Джиджи бяха в разнообразни моменти от живота си и просто не се получи сред двамата “, споделя той.

Втори източник споделя пред Us Weekly, че връзката сред Лео и Джиджи „ в никакъв случай не е била толкоз сериозна “ , частично заради натоварените им графици. „ И двамата имат необикновено натоварени кариери и животи и макар че се пробваха да отделят време един за различен, това в действителност не беше задоволително, с цел да накарат нещата да проработят “, изяснява вътрешният човек и прибавя: „ Джиджи няма неприятни усеща към Лео и счита, че той е необикновен човек. Времето им просто не можа да се съгласува и те взеха решение да тръгнат по разнообразни пътища. "

Слуховете за сантименталните отношение сред Ди Каприо и Хадид плъзнаха за първи път през септември 2022 година, когато двамата бяха видяни да излизат по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. По-рано същия месец източници потвърдиха, че Ди Каприо е „ насочил вниманието си към Джиджи “ след раздялата му с модела Камила Мороне, с която прекара 4 години дружно. 
                             

През октомври 2022 година различен източник обясни пред Us Weekly, че „ не е инцидентно “, че Лео е бил във Франция по време на Седмицата на модата в Париж, до момента в който Хадид работела точно там – „ Те са имали секрети срещи и са прекарвали време дружно уединено. [...] Те са доста влюбени един в различен и виждат накъде отиват нещата. “

По време на връзката му с Хадид името на Лео беше свързвано с други две красиви и доста млади дами – 23-годишната актриса Виктория Ламас и 19-годишния модел Идън Полани. Слуховете за връзките му и с двете бяха отхвърлени. 
                             

Пред  бащата на, артистът Лоренцо Ламас, прочут ни от сериала " Ренегат ", отхвърли щерка му и Ди Каприо да са обвързани. „ Тя явно го харесва. Но те не се срещат и тя не желае това, тъй като това би било в действителност неприятно. Ще бъде неловко за нея, в случай че инцидентно той прочете, че двамата се срещат, а в действителност не е по този начин. “ – изясни той.

Истински потрес в медийното пространство провокира хипотетичната връзка на Лео с доста по-младата от него, с която беше сниман по време на празненство. Насред всичкия този звук обаче доближен до актьора каза пред People друго: „ Лео и Идън инцидентно седяха един до различен на празненството и бяха в една и съща група… Това, че Лео може да приказва или да седи с момиче, не значи той се среща с нея. "
 „ Клуб 25 “: всички млади гаджета на Лео ди Каприо  „ Клуб 25 “: всички млади гаджета на Лео ди Каприо  „ Клуб 25 “: всички млади гаджета на Лео ди Каприо  „ Клуб 25 “: всички млади гаджета на Лео ди Каприо
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР