Още преди да започне редовната сесия на Общинския съвет в

...
Още преди да започне редовната сесия на Общинския съвет в
Коментари Харесай

Кметът оттегли точката за зала Строител от заседанието на ...

Още преди да стартира постоянната сесия на Общинския съвет в Пловдив, кметът Здравко Димитров отдръпна от дневния ред точка 6 от програмата на локалните старейшини. Така придобиването на спортната зала " Строител " в регион " Северен " се отсрочва за идната сесия, сподели градоначалникът. 

Припомняме, че предлагането до ОС-Пловдив беше против 5 млн. лв. без Данък добавена стойност (или 6 млн. лв. с данъка) локалната администрация да откупи самата зала, макар че Общината е притежател на земята под нея. Старата постройка до Карловския надлез е благосъстоятелност на компания „ Метални структури ”. 

Независимият общински консултант Георги Величков поздрави кмета, че е отдръпнал противоречивата точка и моли притежателя на залата да поправя сметките и цената. По думите му е необичайно Пловдив да заплаща по над 2000 евро за квадрат за нещо, под което земята е благосъстоятелност на общината. 

Така ориста и бъдещето на зала " Строител " ще се вземат решение в идващите седмици, а занапред ще излиза наяве дали и цената ще претърпи смяна. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР