Още преди да започме редовната сесия на Общинския съвет в

...
Още преди да започме редовната сесия на Общинския съвет в
Коментари Харесай

Кметът отегли точката за зала Строител от заседанието на О...

Още преди да започме постоянната сесия на Общинския съвет в Пловдив, кмета Здравко Димитров отегли от дневния ред точка 6 от програмата на локалните старейшини. Така придобиването на спортната зала " Строител " в регион " Северен " се отсрочва за идната сесия, по думите на градоначалника. 

Припомняме, че предлагането до ОС-Пловдив беше против 5 млн. лв. без Данък добавена стойност (или 6 млн. лв. с данъка) локалната администрация да откупи самата зала, макар, че Общината е притежател на земята под нея. Старата зала до Карловския надлез е благосъстоятелност на компания „ Метални структури ”. 

Независимият общински консултант Геоги Величко поздрави кмета, че е отеглил противоречивата точка и моли притежателя на залата да корегира сметките и цената, тъй като по думите му, е необичайно Пловдив да заплаща по над 2000 евро за квадрат за нещо, под което земята е благосъстоятелност на Общината. 

Така ориста и бъдещето на зала " Стоител " ще се вземат решение в идващите седмици и занапред ще излиза наяве дали и цената ще претърпи смяна.  

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР