Още преди да излезе, очакванията към филма на Грета Гъруиг

...
Още преди да излезе, очакванията към филма на Грета Гъруиг
Коментари Харесай

Кой е най-гледаният филм за тази година досега

Още преди да излезе, упованията към кино лентата на Грета Гъруиг за  бяха много високи. Номинираната за Оскар режисьорка е и създател на сюжета дружно със брачна половинка си Ноа Баумбах, а звездният актьорски състав, включващ  и  в основните функции, сигурно е съдействал за триумфа на " Барби ".
 Барби Опенхаймер в действителност съществува - коя е и по какъв начин иглежда
Коя е същинската Барби Опенхаймер (да, тя съществува)

И какво общо има с " бащата на атомната бомба "

И то какъв триумф единствено. Историята, в която съвършената Барби и (според нея) не толкоз перфектният ѝ Кен напущат розовия си свят, с цел да изпълнят значима задача в същинския, продължава да чупи върхове.

Още в първия уикенд след премиерата си по кината доскоро повече от месец,  си завоюва 162 милиона $ в Северна Америка и се трансформира в най-печелившия дебют за годината до момента. Освен това, към този момент над четири поредни седмици си остава филм номер едно, както и най-касовия филм въобще, режисиран единствено от жена. Към момента  е 14-тият най-печеливш филм в Северна Америка в историята и 15-ият в света.

Важно е да споменем също, че филмът на  е и най-доходоносният филм на Warner Bros. в международен мащаб за всички времена. Преди него с това можеше да се похвали " Хари Потър и Даровете на гибелта: Част 2 " от 2011 година със извоюваните си 1.34 милиарда $.

обаче продължава да върви по кината и надлежно и да чупи още върхове. В световния бокс офис филмът към този момент е генерирал облага от 1.36 милиарда $, което значи, че по този начин изпреварва  (1.35 милиарда $ в международен мащаб) и към този момент е най-касовият филм в света за годината до момента.
 Марго Роби след “Барби ” - с какъв брой милиона ще забогатее актрисата
Милионите, които Марго Роби ще прибере

Това Барби е още по-богато

в Северна Америка " Барби " си е спечелил 600 милиона $, а световно - 760 милиона $, прецизират от Variety.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР