Още повече лукс, високи технологи и нова лимитирана серия. Това са

...
Още повече лукс, високи технологи и нова
лимитирана серия. Това са
Коментари Харесай

RANGE ROVER VELAR стана още по-добър

Още повече разкош, високи технологи и нова лимитирана серия. Това са новостите, които могат да чакат бъдещите собственици на RANGE ROVER VELAR, за който от компанията разясняват, че към този момент е наличен за поръчка.

Сред главните акценти при обновената версия на RANGE ROVER VELAR е новата му лимитирана версия Range Rover Velar Auric Edition, при която са комбинирани неповторими дизайн елементи, 20-цолови Gloss Sparkle Silver алуминиеви джанти и извънредни Auric Atlas екстериорни апликации. Налични при версията са още два разновидността джанти- 20-цолови Mercurial Gloss Sparkle Silver и 22-цолови Pincer.

Интересна оригиналност при Velar е тази, че RANGE ROVER дава спомагателна независимост на клиентите си във връзка с екстериорното цветово изпълнение на купето, посредством на портфолиото на SV Bespoke Premium Palette, както дава възможност и за цялостно персонализиране и поръчка на частни решения с опцията Match To Sample.

Системата за филтриране и йонизиране на въздуха в купето Cabin Air Purification Plus на Land Rover е развита при Velar, като тя предлага непрекъснат мониторинг на качеството на въздуха, само че и е в положение да го пречисти преди следващото пътешестване.

RANGE ROVER VELAR е следващото предложение на Jaguar Land Rover, което получава опция за дистанционно (OTA) възобновяване на бордовата система и функционалностите, а комфортът на борда се усъвършенства значително благодарение на безжичното синхронизиране на мобилни телефони чрез Apple CarPlay и Android Auto.

Безопасността на борда още веднъж е подобрена, като клиентите могат да разчитат общоприетоо на адаптивен круз-контрол с помощник на ръководството, нова камера за задно виждане и други.

В двигателната гама на Velar са включени високотехнологични четири- и шестцилиндрови дизелови мотори и 6-цилиндров бензинов Ingenium MHEV хибридизиран вид. Зареждаемата (PHEV) хибридна трансформация P400e обещава свободен пробег на електрическа енергия от до 53 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР