Още подробности за Инцидента с НЛО в гората Рендлешам …Рендлешам

...
Още подробности за Инцидента с НЛО в гората Рендлешам …Рендлешам
Коментари Харесай

Още подробности за Инцидента с НЛО в гората Рендлешам

Още детайлности за Инцидента с НЛО в гората Рендлешам …Рендлешам е огромна борова гора в Съфолк, Англия, където се случва един от най-популярните произшествия с НЛО.Близо до гората се намират авиобазите на НАТО, RAF Бентуотърс и RAF Уудбридж, които по това време са отдадени чартърен на Военновъздушни сили на Съединени американски щати.Инцидентът в гората Рендлешам е най-добре документираният случай с НЛО във Англия.През 1980 година, в ранните часове на 26 декември, Джон Бъроуз и Джим Пенистън от Военновъздушните сили на Съединени американски щати проверяват хипотетична злополука на граждански аероплан. Но вместо аероплан, те намират в гората чудноват светещ неидентифициран летящ обект.
Пенистън споделя, че е бил задоволително покрай обекта, с цел да види йероглифни знаци върху него и да го допре.Пенистън разказва:„ Повърхността му приличаше на безпрепятствено, непрозрачно черно стъкло. Той беше с триъгълна форма, железен, с диаметър почти 3 метра и височина 2 метра. На върха на обекта имаше червеникава светлина, а на дъното – сини светлини. Изглеждаше, че стои на крайници или виси тъкмо над земята. “Пенистън и Бъроуз следят по какъв начин обектът се издига и с доста висока скорост изчезва от погледите им.През идващите дни стартира по-нататъшно следствие. В земята са открити следи от кацане, където двамата членове на Военновъздушни сили на Съединени американски щати настояват, че са видели НЛО – три вдлъбнатини от колесници, всяка с 4 см дълбочина и 18 см в диаметър. Отстрани на околните дървета са открити следи от изгаряне. Чрез бета/гама проби са открити умерени равнища на радиация в съответната област.

 2 1 - Още детайлности за Инцидента с НЛО в гората Рендлешам
Две нощи по-късно заместник-командирът въз основата Чарлз Халт потегля да изследва гората. Той оповестява, че е видял светлина през дърветата, която се е движила и пулсирала в небето.Светлината като че ли изхвърляла светещи частици, преди да се раздели на пет обособени бели обекта, които бързо изчезнали. Веднага по-късно в небето са видяни три обекта, сходни на звезди – два на север и един на юг. Всички те имали червени, зелени и сини светлини и се движели бързо с внезапни маневри.Чарлз Халт рапортува:„ Приличат на очи, които ви намигат … И светкавицата е толкоз ярка, че съвсем изгаря окото ви. “Същата нощ, боецът Лари Уорън, сержант Адриен Бустинза и други военни са изпратени да патрулират. След 23 ч. мъжете се качват в камионите си и се насочат към полето, където преди този момент са видяни светлините.Четете още: Сенатор Ричард Б. Ръсел вижда персонално два НЛО в небето над СССРКогато се доближават до терена, Уорън вижда „ офицери с Гайгерови броячи, които се движат по часовниковата стрелка към нещо на земята “.

 3 - Още детайлности за Инцидента с НЛО в гората Рендлешам
Той споделя:„ После видях дребна алена светлина, идваща от брега. Движеше се бързо в низходяща дъга. Спря и висна на към 6 метра от земята. Изведнъж експлодира и НЛО незабавно се появи на края на гората. “На мъжете е подредено да изоставен мястото. Уорън и Бустинза си спомнят, че командирът Гордън Уилямс се доближил до обекта и го видели да приказва с извънземно създание.

 alien forest - Още детайлности за Инцидента с НЛО в гората Рендлешам
Около 4:30 ч. сутринта, Бустинза вижда НЛО да отлита.Той споделя:„ Когато излетя, той като че ли се рееше. Издигна и излетя под ъгъл от 45 градуса. “Наскоро изтече информация, че извънземният, с който е общувал Уилямс е бил висок 1,5 метра, имал е три пръста с противоположни палци, носил е специфичен костюми и е говорел с електронен синтезиран американски акцент.Но Докладът, изработен от Кралските военновъздушни сили, споделя, че няма индикации за нарушение на противовъздушната защита на Обединеното кралство.През 2014 година, в гората Рендлешам, Даниел Симпсън режисира и снима „ Инцидентът с НЛО в Рендлешам “. По време на фотосите на кино лентата той открива няколко мистериозни люка в земята. Комисията по горите изследва един от люковете, който се отваря и води към стълба, слизаща надолу. Казали на Симпсън, че това са дренажни системи за летището.Може би с течение на времето ще се появят още доказателства по случая с НЛО в Рендлешам …. Всичко, което се знае, е, че мистериозната гора Рендлешам или притегля образован живот оттатък, или са увлекателни истории сътворени от богато въображение. Каква съгласно Вас е истината?Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР