Още подробности излязоха около случая с обрания във врачанското село

...
Още подробности излязоха около случая с обрания във врачанското село
Коментари Харесай

Излязоха още подробности около случая с обрания в Баница дядо /видео/

Още детайлности излязоха към случая с обрания във врачанското село Баница дядо.
Припомняме, че в петък китното обитаемо място почерня от акция на полицията, а мотив за това бе осъществен обир над възрастен мъж. За случая тогава писа само медията ни.





Ограбеният мъж е Игнат Петров. Той бил вкъщи си на 11 април, когато, към 11.15 часа по негови думи, чул звук в двота на парцела си. Дядото попитал кой е, само че когато никой не дал отговор той станал и отворил вратата.
" Още с влизането ме удари в лицето, взе ми палтото, а него падна портфейлът. В него имаше 60 лв., той остави 10 на печката, взе другите 50 и си потегли ", споделя ограбеният дядо.
Мъжът споделя, че дни преди този момент взел пенсията си, която е 523 лв. и върнал парите, които дължал в локалния магазин, както и дълг към своя съселянин Людмил Игнатов.
„ Игнат живее в последна беднотия и е неработоспособен. Безпомощен е и по тази причина него са нападнали ”, сподели той.
Възрастният мъж е трябвало да изкара до идната пенсия с тези пари, които са извънредно незадоволителни даже за няколко дни.
Жителите на Баница ще създадат всичко допустимо да му спомагат пред обществените, с цел да му бъде назначен най-малко помощник, който да му оказва помощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР