Още по време на бременността може да разберете какво дете

...
Още по време на бременността може да разберете какво дете
Коментари Харесай

Жените с тези три имена са обречени на щастие

Още по време на бременността може да разберете какво дете чакате - момче или момиче и да започнете да мислите име за него.

Някои залагат на обичайни названия, а други на извънредно нетипични, разнообразни и истински имена, с които желаят да накарат детето си да се усеща особено, написа Жената Блиц.

Важно е обаче да помислите освен за смисъла на името ами да го проучите добре. Има такива, които могат да дефинират щастливата орис на даден човек. Събрали сме три женски имена, чиито притежатели са обречени на благополучие.

Мария

Това е едно от най-популярните имена в света. То може да се даде на новородено момиче по целия свят и да не звучи непознато и зле за ушите. То има еврейски генезис и в Стария завет се загатва като Мариам. Лингвистите настояват, че значи мъка, само че съгласно други експерти значи " мечтан " и " спокоен ". Това име има доста мощен заряд и дълга история. Жена с това наименование ще има ослепителен живот.

Елена

Това е гръцко име, произлизащо от думата helenos, т.е. светлина. Така Елена значи " ярка ", " блестяща ", " определена ". Има даже мнение, че името Елена идва от името на Хелиос, богът на слънцето измежду античните гърци. Ако продължим да преглеждаме тези времена, когато туники към момента се носеха в Гърция, тогава първото нещо, което идва на разум, е кралица Елена от Троя, поради която стартира Троянската война.

Виктория

Това име произлиза от латинската дума " победа " и е доста известно през последните години. Жените с това име могат да вървят през живота с високо вдигната глава. Носителките на това наименование са спорни персони - упорити с високо възприятие за правдивост и всеотдайност. Виктория е амбициозна
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР