Още по темата23.06.2016 / 19:19Това е билката, с която Ванга

...
Още по темата23.06.2016 / 19:19Това е билката, с която Ванга
Коментари Харесай

Чудната билка омайниче - лекува от разстояние

Още по темата23.06.2016 / 19:19Това е билката, с която Ванга е помогнала на стотици хора да отслабнат

Омайничето се прегръща с царичето. Казват му обичниче. Лекува от разстояние. На времето овчарите са връзвали китка от омайниче на шията на овцете, с цел да лекува болните им очи. Омайничето се употребява кръвоспиращо, като нервноуспокоително, добавка към имунната отбрана.

Ползи на билката омайниче

Омайничето има антисептично, тонизиращо, обезболяващо и мощно затягащо деяние. Сред останалите и прерогативи са способността и да успокоява нервната система и да свива кръвоносните съдове. Успешно се ползва при:

 Отслабен имунитет
 Умора
 Нервно напрежение
 Възпаление на клепачите
 Открити рани
 Главоболие
 Храносмилателни проблеми
 Липса на вкус
 Газове и диария
 Вървящи венци
 Възпаления на корем, вътрешности и черен дроб
 Кръвоизливи
 Хемороиди

 

За отварата:  Накисвате една супена лъжица от корените в 400мл вряла вода и оставяте по този начин за към час. След това прецеждате и пиете преди хранене по 100мл, три пъти на ден.

Макар че на никое място не се загатва за странични резултати от растението, вие си знаете- консултирайте се със експерт преди да започнете постоянен банкет и помнете, че омайничето е помощно средство за лекуване, не лекарство. В по-сериозните случаи на болести, то би трябвало да се комбинира със съответните медикаменти, по тази причина не забравяйте за визитата при лекаря.



Омайничето  може да се комбинира и с други билки, които имат противовъзпалителни качества. Във връзка със своите противовъзпалителни свойства, извлеци от него се употребяват за локално външно приложение при възпалитени заболявания на влагащите и външните полови органи.

Външно билката се ползва и за компреси при инфектиране на клепачите, за жабурене при кървящи венци и за налагане на рани.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР