Още по темата14.04.2019 / 21:22Шофьорът карал зад Местан по време

...
Още по темата14.04.2019 / 21:22Шофьорът карал зад Местан по време
Коментари Харесай

Първи коментар на Местан след катастрофата: Единственият шанс да не се беше случило това е...

Още по темата14.04.2019 / 21:22Шофьорът карал зад Местан по време на злополуката разгласи, че той е...14.04.2019 / 17:22Първи фрагменти от тежката злополука с жертва край Джебел14.04.2019 / 16:29 " 24 часа " с кошмарни детайлности: Колата с 6-месечното бебе е...

Кадри: Бтв

Тежкият пътен случай стана на пътя за " Маказа "

Лютви Местан е арестуван за 24 часа в Кърджали  заради злополуката, в която почина 6-месечно бебе, потвърдиха два самостоятелни източника пред NOVA. Все още няма повдигнати обвинявания, най-вероятно това ще се случи в утрешния ден, в случай че бъдат събрани доказателатва. Това ще реши Окръжната прокуратура в Кърджали.



Тежкият пътен инцидент стана около 13.30 часа в региона на село Загорско по основния път към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа ”. Лютви Местан е карал другия автомобил, участник в катастофата. Това потвърдиха за NOVA проверяващите. Местан се е движел по път без преимущество. В блъснатата кола се е возело семейство. Всички са ранени.

Пред БТВ местан съобщи: Единственият късмет да не се беше случило това е да не бях там! Казва, че е спрял на знак " Стоп "!



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР