Още по темата08.04.2021 / 15:1008.04.2021 / 09:46Снимка: Булфото, архивНиколай Хаджигенов,

...
Още по темата08.04.2021 / 15:1008.04.2021 / 09:46Снимка: Булфото, архивНиколай Хаджигенов,
Коментари Харесай

Хаджигенов: Явно Манолова и Дончева не са гледали, чули и разбрали, както обикновено

Още по темата08.04.2021 / 15:1008.04.2021 / 09:46

Снимка: Булфото, списък

Николай Хаджигенов, който е част от коалиция " Изправи се! Мутри вън " отговори на колежката си Мая Манолова. По рано тя сподели на брифинг: " Не е наложително Николай Хаджигенов да е част от парламентарната група на " Изправи се! Мутри вън " изключително в случай че счита да става министър с поддръжката на ГЕРБ и на Движение за права и свободи ".

Пред Агенция " Фокус " Хаджигенов отговори по този начин: " Госпожите Манолова и Дончева явно не са нито гледали, нито чули, нито разбрали, както нормално. Това е толкоз допустимо, колкото Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи или даже ГЕРБ да решат да поддържат държавно управление на малцинството или каквото и да било и ние да не им да дадем гласовете. Да, това е коментар на същински политик – те приказват едно, а вършат друго. Иначе казано – поради някакви техни отзиви, те са подготвени да излъжат гласоподавателите, казвайки им, че можем да не вземем гласовете на Движение за права и свободи. Аз, в случай че съм на Движение за права и свободи и ГЕРБ, бих подкрепил всяко едно държавно управление на малцинството. Искам да видя по какъв начин Манолова или Дончева или който и да било, няма да им вземе гласовете. Това в правния мир въобще не е допустимо. На вратата на Народното събрание няма да пуснат депутатите на ГЕРБ и Движение за права и свободи? Това е смешно ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР