Още по темата: Война за звездите на Ботев между Левски

...
Още по темата: Война за звездите на Ботев между Левски
Коментари Харесай

ЦСКА привиква бивш треньор на Ботев

Още по тематиката: Война за звездите на Ботев сред Левски и ЦСКА Чичо Пенчо захапа "Ботев ": Играят единствено против ЦСКА
Шефовете на ЦСКА са отправили предложение на Стамен Белчев да се завърне в тима и да работи като треньор в тандем с Люпко Петрович, написа БЛИЦ. Бившият асистент на Станимир Стоилов в Ботев обаче не е дал отговор заради няколко аргументи. Той желал да изчака днешния бараж за място в Първа лига. Воденият от него отбор на Арда гостува на Септември.

Сигурни източници разкриха, че договорът на Белчев с втородивизионния клуб е до края на сезона. В Кърджали са доста удовлетворени от Стамен и при всевъзможен завършек на днешния бараж отново ще му предложат нов договор.

Ако Арда влезе в елита, новите финансови условия за спеца ще са разумно по-добри, а при загуба и оставане във Втора лига параметрите ще останат същите като сегашните.

В Борисовата градина ясно проличава желанието на клубните шефове. Те държат Люпко да остане в отбора, само че да го води в тандем с по-млад експерт. След като към този момент са подхванали диалози с Белчев, най-вероятно Добромир Митов няма да остане на „ Армията ” за новия сезон.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР