Още по темата: Влюбена в Григор Димитров тенисистка направи нещо

...
Още по темата: Влюбена в Григор Димитров тенисистка направи нещо
Коментари Харесай

Григор направи тревожно признание за травма и...

Още по тематиката: Влюбена в Григор Димитров тенисистка направи нещо скандално Григор Димитров: Жаден съм за триумфи Вижте по какъв начин Григор Димитров побърка фенките си

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров претърпя следващо отчаяние през този сезон. Българинът загуби от Гуидо Пея във втория кръг на шампионата в Лос Кабос. В изявление за Миленио хасковлията призна, че травмата в рамото го е върнала доста обратно в резултатите, само че и че към този момент се усеща по-добре и позитивните дни във връзка с резултатите предстоят.

" Не мога да посоча съответна причина за резултатите. Има доста аргументи да отпадаш рано в един шампионат. Опитвам се да не мисля против кого изгубвам - дали е №400 или №500. За мен няма значение, тъй като има доста други фактори.

Когато нямаш метод към избрани мачове, не е елементарно просто да излезеш и да победиш. Разбира се, няма никакшо подозрение, че травмата в рамото ме върна доста обратно - тя е едно от главните неща, с които трябваше да се боря в последните шест месеца. Трябваше да сменя конфигурациите на ракетата и да привикна с новите. Така губиш убеденост.

Трябваше да стартира отначало, само че бе вълнуващо. Тенисът е сложен спорт. Върнах се обратно и си споделих, че няма накъде по-зле, тъй че градим всичко отначало. Рамото ми е по-добре и съм по-постоянен в тренировките. Нещата ще се върнат към естественото. "

Григор разяснява и почитателите си:

" За мен е значимо да виждат и друго от нас, тъй като те гледат единствено мачовете и тренировките. Разбира се, аз предпочитам това, което да демонстрирам в обществените мрежи и виждам да не съм доста деен. Мисля, че с времето ще съм по-уверен и ще демонстрирам повече. С екипа ми сме фокусирани върху най-важното, само че е хубаво да се показваш и на почитателите. "

За огромните тенисисти - Федерер, Надал, Джокович:

" Можем да научим доста от тях. Настъпва и новата генерация и има доста играчи с капацитет. Не бих могъл да посоча съответен. Предстоят забавни години и се надявам да реализира нещо положително. "

За мощните му страни:

" Винаги съм казвал, че най-голямата мощ е и най-голямата уязвимост. Цял живот съм се трудил във фитнеса и в никакъв случай не съм се скривал от повече работа или опит на нещо ново. От много години работя върху гъвкавостта и скоростта си. Мисля, че това и умеенето да движа играта са мощните ми страни ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР