Още по темата: Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви,

...
Още по темата: Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви,
Коментари Харесай

Акрапович за Балкан, Бистрица, подценяването и...

Още по тематиката:

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович съобщи, че не е имало никаква потребност да споделя каквото и да било на тима си преди триумфа с 3:0 над Балкан Ботевград в 1/16-финалите в Купата на България. Хърватският експерт съобщи, че щом е чул какво си приказват неговите ученици в съблекалнята е бил наясно, че подценяването е изключено.

„ Момчетата направиха това, което бяхме възнамерявали. Успяха да завоюват като тим. Тези, които играха през днешния ден, не изгубиха толкоз доста сили. Контролирахме мача. Противникът ни даде всичко от себе си, само че качеството беше на наша страна. Доволен съм ”, сподели Акрапович след успеха над Балкан.

„ Представиха се всички по този начин, както аз желаех. Всеки потвърди, че желае да играе. Няма запаси при нас. Искам всеки състезател да прави това, което изисквам от него, да търси своя късмет в първите 11. Това са отлични моменти да покажеш своите качества и да си подготвен за дуелите от идващия кръг. Теренът беше малко сложен, само че съм удовлетворен от всички, които се раздадоха. Това ми хареса. ”

„ Изобщо не беше мъчно да ги стимулирам. Влязох в съблекалнята и ги чух какво приказват между тях, по тази причина излязох спокоен. Това, което си споделиха, беше задоволително, с цел да съм сигурен, че ще излязат задоволително съсредоточени. Нищо не съм им споделил, те сами свършиха работата. ”

„ Много ме радва нашата успеваемост пред гола. Играем добър футбол, сътворяваме много шансове. Имаме футболисти като Димитър Илиев, Георги Илиев, Ален Ожболт. Диниш Алмейда вкара втори гол за нас. Искам да не получаваме голове. Това е значимо за мен. ”

„ Не желаех на подобен терен да пусна Анте Аралица, да го пожертвам. Ще го изчакам още малко, другояче той се усеща добре. Мустафа Абдулахи няма проблем с кондицията си, той е над всички. Проблемът е да построи доверие у сътрудниците си. Днес записа 90 минути. Ще му даваме още шансове. ”

„ Мачът против Витоша Бистрица? Важно е сами да чакаме от себе си във всеки идващ мач да гоним трите точки. Моята работа е да държа на дисциплината, да държа кондицията и мотивацията у играчите. Имам тим с доста добър темперамент, добра композиция от разнообразни футболисти. Те към този момент се познават по-добре между тях. Мотивацията няма да е проблем за нас. Всеки идващ противник би трябвало да бъдем надвит. Днес беше Балкан, в този момент идва наред Витоша Бистрица. Те имат качества – и Берое, и Етър имаха проблеми против тях. Кой знае по какъв начин щеше да свърши мача, в случай че Витоша бяха вкарали дузпата си против Етър. Концентрацията ще е преди всичко, би трябвало да влезем съществено в мача. Не сме в обстановка да подценим мача. Отборът играе в българския хайлайф, по тази причина нямаме право да го подценяваме ”, добави Акрапович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР