Още по темата: Скандална СНИМКА: Ето откъде Тотев управлява Пловдив

...
Още по темата: Скандална СНИМКА: Ето откъде Тотев управлява Пловдив
Коментари Харесай

Пресцентърът на общината: В декларацията на кмета пише...

Още по тематиката: Скандална СНИМКА: Ето от кое място Тотев ръководи Пловдив Бареков извънредно за "Марица ": Тотев е за прокурор Скъпият джип, който употребява Тотев, платен на лизинг от компания на брат му Тотев и Спартак Николов отскочили до София за конгреса на ГЕРБ Братът на Тотев нагази и в бизнеса с интернационалните транспорти Бареков: Кметската заплата не стига и за една гума на джипа Кметът Тотев кръстосва Гърция с джип за 200 бона

От пресцентъра на Община Пловдив обявиха, че от предходната седмица кметът Иван Тотев е в заплатен годишен отпуск и като всеки жител има право да почива където избира. До края на тази седмица функционалностите на градоначалник се извършват от неговия заместител по общинска стопанска система и екология Розалин Петков.

На въпрос за скъпата кола от пресцентъра предложиха да се прочете декларацията на кмета. " Всяка година се подават заявления и може да ревизирате какви парцели и транспортни средства има кметът ", посъветваха от администрацията.

От въпросната декларация ставна ясно, че кметът Тотев в действителност е един средностатистически българин, който няма съвсем нищо на свое име и едвам връзва двата края с месечна заплата от 1400 лв. след налози.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР