Още по темата: Политическият театър - мускули и щипка смях

...
Още по темата: Политическият театър - мускули и щипка смях
Коментари Харесай

Кандидат за кмет: Арлин Антонов се пусна във Фейсбук

Още по тематиката: Политическият спектакъл - мускули и щипка смях

Кандидатура за поста на общински кмет единствено във Facebook - това е един от любопитните моменти в предизборната обстановка в Пазарджик. Това направи през юли някогашната барета Арлин Антонов. Без конференция и без публично изпратени имейли до медии, както нормално вършат други, борещи се за националното доверие.

Публикацията му в обществената мрежа събра хиляди лайкове, споделяния, мнения и аплодисменти. Но еуфорията скоро отшумя. Явно и ентусиазмът на искащия да става градоначалник на Пазарджик, който изчезна от медийното пространство. Само името му се завърта понякога, когато някой се присети да показа нещо, обвързвано с него, отново в обществените мрежи.

Името му се чу и по отношение на конференцията на Българска социалистическа партия - партията, от която е очаквал да получи поддръжка. Вместо това обаче алените заложиха на бизнесмена Благо Солов, а на Антонов предложиха място в листата за съветници.

До момента са известни петима мераклии за мястото на общински кмет - актуалният Тодор Попов, Иван Панайотов от ГЕРБ, Благо Солов - самостоятелен и Атанас Шопов от АБВ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР