Още по темата: Отварят бул. "Македония" Народът: Защо Кукленско е

...
Още по темата: Отварят бул. "Македония" Народът: Защо Кукленско е
Коментари Харесай

Кърпят бул. Цар Борис III Обединител

Още по тематиката: Отварят бул. "Македония " Народът: Защо Кукленско е затворено, а никой не работи "Европейски пътища ": Още съгласуваме плана за канализация под източното платно

Шофьорите би трябвало да внимават, като карат по бул. " Цар Борис III Обединител " в сектора сред Сточна гара и Тунела юг. Срещу постройката на ПУ " Паисий Хилендарски " на няколко места е изрязан асфалтът, с цел да се постави нова настилка. " Каретата " са по-опасни и от дупките, тъй като режат гуми при по-непредпазливо шофиране.

Ремонтът се прави от Община Пловдив. В Пловдив е въведена неприятната процедура - за по-удобно строителите изрязват опустошения асфалт на цялото трасе и си потеглят, а след ден, че и три, стартират да запълват с асфалтова примес. Това основава много неудобства на водачите и е рисково за трафика.

Двете платна на булеварда до Университета бяха асфалтирани през 2012 година От западната страна обаче станаха няколко пробива на тръбопровод, защото тръбите не бяха сменени. Участъкът около ПУ " Паисий Хилендарски " е разкопаван затова няколко пъти. Пукнатини в асфалта бяха се появили и на другото платно още на идната година.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР