Още по темата Основателят на Salesforce купува Time Magazine за

...
Още по темата Основателят на Salesforce купува Time Magazine за
Коментари Харесай

Next Consult формира център за компетенции на Salesforce за Югоизточна Европа

Още по тематиката
Основателят на Salesforce купува Time Magazine за 190 млн. $

Продавачът Meredith е получил и по-висок предложения, само че е избрал семейство Беньоф, които няма да се месят в публицистичната политика
17 сеп 2018
Софтуерната компания Salesforce купува MuleSoft за 5.9 милиарда $

Сделката ще помогне на водача в доставката на облачни услуги да разшири бизнеса си
22 мар 2018
Орлин Дочев, Некст Консулт: " Бизнесът у нас търпи загуби заради пропуски в ръководството на взаимоотношенията с клиенти "
от Дневник,27 мар 2014
Некст Консулт подписва съглашение за стратегическо партньорство със Salesforce.com Inc.
от Дневник,20 мар 2014 Съдържание от Next Consult
Българската консултантска компания Next Consult стартира образуването на център за пълномощия на Salesforce за Югоизточна Европа. В него ще се образоват и специализират консултанти, разработчици, и експерти в другите решения на международният водач в cloud CRM решенията, които ще ползват най-хубавите практики в корпоративното ръководство в компании от целия свят. Центърът ще се разгърне в две местоположения - София и Букурещ. До края на 2019 година екипът му ще наброява 150 индивида.

Основна цел на центъра за пълномощия е да построява експертиза от международно равнище в Salesforce експертите и по този метод да трансформира знанията им в скъпа добавена стойност, която консуматори от целия свят да търсят и ценят. Самата Salesforce е най-бързо растящата софтуерна компания за всички времена – единствено за последните 5 години тя е удвоила приходите си. Всеки член на екипа на центъра ще взе участие в реализацията на действителни планове в страни от цяла Европа и Съединени американски щати. Това е обвързвано с проектирането и създаването на характерни решения за другите отвесни промишлености. В този смисъл новата конструкция ще е самобитен проучвателен център, изясни Иво Дрешков, сътрудник Софтуерни решения в " Некст Консулт ".

Получавате достъп до всички публикации и целия списък на вестника. Подобно развиване е в контраст на всеобщата наклонност да се работи по аутсорсинг планове. " Амбицията ни е да изнасяме в чужбина висок клас стойностни услуги, основани на познание и експертиза, а не да сме медиатори на евтина работна ръка " акцентира Орлин Дочев, ръководещ сътрудник в " Некст Консулт ". " Ще търсим гении и ще работим за повишението на тяхната стойност посредством струпване на профилирано ноу-хау - което в действителност е най-ценното, което можем да имаме и да предлагаме на света ", споделя Дочев.

Върхови достижения на база златен статут

За да сътвори сходен експертен център, " Некст Консулт " авансово е натрупала доста ноу-хау и съответни запаси. В началото на 2018 година те донесоха на българската консултантска компания статут на златен сътрудник на Salesforce. Подобен статут имат едвам към стотина компании в света.

Критериите на Salesforce за равнището " златен сътрудник " са безпощадни и извънредно сложни за реализиране, разясниха от Некст Консулт. Изискванията касаят:

- размер продажби - което значи компанията да съумява да продава стабилно и сполучливо решенията на Salesforce на клиенти от разнообразни промишлености и размер, като по този метод генерира доходи, позволяващи й да влага в специалисти, в проучвания, в профилирани отвесни разработки и др.;

- сертификация на чиновниците - което значи дарба да се откликне на характерните потребности на потребителските организации, съответно и навреме;

- задоволеност на клиентите (измерва се посредством " вътрешни " изследвания на Salesforce непосредствено измежду потребителите) – което значи изрядно свършена работа и обезпечаване на добавена стойност.

Локации: София и Букурещ

В центъра за пълномощия ще се образоват бизнес-специалисти, които ще се профилират за другите индустриални " вертикали ", изяснява Максим Колев, сътрудник CRM решения в " Некст Консулт ". Те ще имат опция да ползват и развиват уменията си в действителни планове в България и Румъния, само че също по този начин и в останалите страни по света, където Некст Консулт развива активност: компанията има офиси и в Швейцария, Англия и Съединени американски щати.

Изборът на местоположението – София и Букурещ – е свързан от човешкия капацитет в района. " България и Румъния имат надарени бизнес-умове – кадърни хора с хъс и с упоритост да се развиват, " споделя Орлин Дочев. " Пазарът в двете страни е подобен. Много компании оперират и на двата пазара – българския и румънския. Това е отлична основа за развиването на нашия център за пълномощия ".

В дълготраен проект " Некст Консулт " се стреми да се утвърди като консултантска компания от най-голям клас. Макар че някои може да намират това за свръх-амбициозно, младата компания се развива задоволително динамично, с цел да го реализира. Освен Salesforce сътрудник, тя е профилирана в процесите по цифрова промяна на бизнеса, ново потомство цифров маркетинг, ръководство и усъвършенстване на бизнес-процесите, сътрудник на SAP, внедрител на японската LEAN методология 20 ключа в България и по света.

Плановете за развиване на " Некст Консулт " подхождат и на упоритостта на Европейската комисия за основаване на повече сполучливи ИТ бизнеси в Европа в отговор на мощното световно наличие на американските софтуерни колоси.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР