Още по темата: НА ЖИВО Стотици фенове посрещнаха Бойко Борисов

...
Още по темата: НА ЖИВО Стотици фенове посрещнаха Бойко Борисов
Коментари Харесай

Бойко Борисов доволен от ремонта на Семинарията

Още по тематиката: НА ЖИВО Стотици почитатели посрещнаха Бойко Борисов на Колежа Борисов: Не разделям Ботев и Локомотив! ОБЗОР

Премиерът Бойко Борисов и регионалният шеф Здравко Димитров, номиниран за кмет на Пловдив, разгледаха по обяд постройката на Пловдивската духовна семинария и останаха удовлетворени от ремонта. Санирането е финансирано с 600 000 лв. от държавния бюджет и при визитата в Пловдив министър председателят държеше да види по какъв начин вървят строително - монтажните работи..

" Хубаво става ", утвърди министър - ръководителят.

" Близо един милиард инвестирахме тази година в образованието - това са детски градини, ясли, учебни заведения и вузове ", означи Борисов.

В двора на семинарията министър председателят и регионалният шеф бяха посрещнати от митрополит Николай, свещеник Арсений, ректора на семинарията Добромир Костов и свещеници. Бойко Борисов и Здравко Димитров, съпровождани от дядо Николай, разгледаха параклиса и класните стаи и си отделиха половин час за диалог в ректората. Митрополит |Николай благодари на премиера за " душеспасителното дело " - държавните средства за ремонта на семинарията, където се образоват 150 студенти и възпитаници.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР