Още по темата: Какво вещаят звездите за юли - хороскоп

...
Още по темата: Какво вещаят звездите за юли - хороскоп
Коментари Харесай

Кое е най-подходящото име според зодията?

Още по тематиката: Какво вещаят звездите за юли - хороскоп за всички зодии

Името, което ни е обещано, носи избрана сила и въздейства върху характера ни. Дори може да се каже, че то дефинира ориста ни по някакъв метод.

Често хората се чудят за какво всякакви неща им се случват или не им се случват, чудят се за какво шансът им изневерява или пък за какво животът им сервира някои неща на тепсия. И за всичко това си има пояснение съгласно астролозите и то идва от името на индивида и силата, която му носи то.

Астролозите настояват, че името, определено в сходство със Зодиака, може да донесе на индивида благополучие и шанс в бъдеще. Днес ще ви разкрием кое име ви подхожда най-вече съгласно зодията ви.

Разбира се, това не значи, че би трябвало да се прекръстите по този начин на мига, само че е един любопитен метод да научите освен това са съчетанието сред зодиак и имена!

Овен

Mъжете Овен са импулсивни, по тази причина постоянно се намират в сложни обстановки. Ако името на представителя на знака Овен има прекомерно мощна сила, тогава индивидът става прекомерно нападателен, което може да докара до доста компликации и даже до проблеми със закона. За представителите на това съзвездие са най-подходящи имена с мека сила, въздействието на които ще ги направи по-сдържани. Сред тях са Николай, Валентин, Антон, Константин.

Жените Овни имат храброст и мощна вътрешна сила. Но поради твърдата си природа и желанието да управляват всичко имат проблеми в персоналния си живот. Представителите на тази зодия се нуждаят от имена, които ще им дадат повече женственост като Надежда, Анастасия, Елена.

Телец

Често мъжете от зодия Телец не са изключително енергични. Въпреки че са радостни и положителни хора, от време на време са и прекомерно пасивни. Представители на тази зодия имат потребност от имена, които им дават повече сила: Александър, Борис, Владислав.

Жените Телец – те имат нежна и мека природа. Но сходно на мъжете Телец, от време на време представителите на този знак се нуждаят от повече сила и убеденост. На дамите, родени под знака Телец, са им нужни имена, които ще оказват помощ да станат по-енергични и по-уверени в себе си. Например: Виктория, Александра, Катрин, Анна.

Близнаци

Мъжете Близнаци са доста другарски настроени и общителни. Те елементарно намират общ език с дамите, само че доста рядко срещат същинската обич и се обвързват, защото не желаят да се разделят със свободата си. Представители на този знак се нуждаят от непоклатимост, тъй че ще им подхождатимена с по-хармонична сила: Кирил, Валери, Петър.

Дамите, представители на този знак, имат ослепителен и не лек манталитет. Трудно им е да стоят дълго време на едно място или да са в сериозна връзка. На дамите Близнаци им подхождат имена с мека сила: Валерия, Мария, Стефани.

Рак

Мъжът Рак е прекомерно свенлив. Понякога му е мъчно да откри непрекъснат сътрудник в живота единствено поради обстоятелството, че му е мъчно да признае възприятията си към дамата, която харесва. Отиват им имена като: Михаел, Александър, Стефан

Представителките на знака Рак са чувствителни и уязвими по природа. Критиката от другите освен може да скапе настроението им, само че и да намали самочувствието им. За дамите от този знак са подобаващ имена със сикна сила: София, Любов, Вяра, Ирина.

Лъв

Мъжете Лъвове са ярки хора с необикновена сила. Но заради несъразмерната обич към вниманието и публичното самопризнание, хората към тях виждат единствено отрицателнте им страни. Те не са задоволително сдържани, по тази причина им подхождат именат като: Виктор, Иван, Димитър.

Силният темперамент и постоянството оказват помощ на Лъвицата да реализира задачите си. Но от време на време й липсва мекост и сърдечност. Брилянтните представители на тази зодия би трябвало да носят имена като: Андриана, Вероника, Маргарита.

Дева

Мъжът Дева е въздържан по природа. Дори в случай че не е склонен с другите и желае да изрази мнението си, в последна сметка той просто си мълчи. Представителите на този знак би трябвало да бъдат по-уверени и отворени, ще им отиват имената: Павел, Андрей, Симеон.

Понякога педантизмът на дамите Деви излиза отвън границите на рационалното. Те могат да се ядосат доста от всевъзможни несправедливости и дреболии. Ще им подхождат имена, които да уравновесяват тези педантични качества: Юлия, Марина, Теодора.

Везни

Мъжът Везни има доста позитивни качества. И единственото нещо, от което се нуждаят, е име със мощна сила, което ще им даде още повече грациозност и сексапил. На представители на знака Везни ще отиват имената: Илия, Юлиан, Стоян.

Жените Везни са доста другарски настроени и отворени, само че прекомерно уязвими и възприемчиви. Нужни са им имена с мощна сила: Ина, Виктория, Екатерина.

Скорпион

Представители на този знак са известни с обстоятелството, че тяхната сила може да бъде рискова за другите хора. Понякога хората даже се усещат неловко в компанията на мъже Скорпиони. Нужна им е хармоничната сила на имена като Самуил, Калоян и Данаил.

Жените от знака Скорпион са подозрителни и несигурни по отношение на себе си. Често им се коства, че другите са срещу тях, само че в действителност тяхната сила и обаяние притеглят другите хора. Жените Скорпион се нуждаят от повече доверие, тъй че ще им отиват следните имена: Виолета, Антония, Милена.

Стрелец

На пръв взор мъжете от зодия Стрелец са позитивни и отворени към живота. Въпреки че в себе си са доста затворени и постоянно се усещат самотно. За представители на знака Стрелец ще бъдат подобаващи имената: Мартин, Симеон, Лъчезар.

Представителките на знака Стрелец са радостни и самодостатъчни персони. Ето за какво им подхождат мощни имена, които ще им оказват помощ да открият нови гении и да реализират задачите си: Диана, Пламена, Лилия.

Козирог

Мъжете Козирог постоянно желаят да реализират задачите си. Понякога те поемат прекалено много отговорности, тъй че пламенно мощните имена ще им харесат: Александър, Владислав, Иван, Дамян.

Представителките на зодия Козирог имат най-силната сила. Те съумяват да доближат висоти в кариерата, да извършват домакинските си отговорности чудесно и даже да отделят време за своите занимания. Имената за тях са: Валентина, Полина, Теодора.

Водолей

Мъжете Водолеи постоянно „ летят в облаците ”, само че това е рисково, тъй като могат да изгубят връзка с действителността за дълго време, а това може да докара до доста проблеми. На тези мечтателни представители на зодиака им отиват имена като: Кирил, Андрей, Виктор.

Жените, родени под този знак, имат мощно биополе, заради което постоянно се усещат натоварени от непознатите сили. Представителките на знака им отиват следните имена: Дария, Мария, Ема, Лора.

Риби

Представители на този знак имат по-емоционален и затворен темперамент. Мъжете Риби не демонстрират страстите си, само че в тях бушува огън. Ще им отиват имена като: Максим, Даниел и Георги.

Жените Риби са доста женствени, грижовни и дружелюбни. Но астролозите са забелязали, че представителите на този знак са доста уязвими. За да се предпазят от отрицателното енергийно въздействие на другите, им трябват имена като: Мая, Ева, Надя.

Източник: edna.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР