Още по темата: Жестоко убийство на 7-годишно дете потресе България

...
Още по темата: Жестоко убийство на 7-годишно дете потресе България
Коментари Харесай

2 момчета помогнали при ареста на издирвания Мартин

Още по тематиката: Жестоко ликвидиране на 7-годишно дете потресе България СКАНДАЛНА СНИМКА на търсения за убийството на дребната Крис Извънредно! Хванаха килъра на детето от с. Сотиря

Две момчета, които са помагали на полицията по време на гражданския арест, описаха пред Нова телевизия какво знаят за арестувания за убийството на 7-годишното момиче в Сотиря.

" Аз, Андон, две момчета и едно момиче тръгнахме да го търсим нагоре по реката. Стигнахме до третата бара и започнахме да се връщаме. На връщане видяхме две коли на „ Гранична полиция ”. След секунди чухме по какъв начин един от органите на реда сподели: „ Стой, не мърдай! ”. Започнахме да го преследваме по черния път ”, описа 19-годишният Тихомир.

" Полицаите ни споделиха, в случай че го забележим да сигнализираме незабавно и да го подгоним. Той мина около мен и го замерих с едно дърво. Не можах да го улуча. Взех един камък и съумях да го уцеля. Всички служители на реда потеглиха след него. Органите на реда стреляха нагоре във въздуха и мисля, че веднъж го простреляха. Той се скри в една изоставена къща. Органите на реда влязоха и го заловиха ”, сподели още 14-годишният Андон. Той показа, че през годините двамата са имали дрязги.

Хората от селото настояват още, че търсеният е лежал в пандиза за обири. Свързват името му и с съдбовен случай, станал преди година. Мартин минавал около една от къщите във вилната зона, когато го подгонили кучетата пазачи, живещи в двора й. Собственикът на парцела се намесил и опитал да укроти животните. Те обаче се нахвърлили върху стопанина си и го нахапали до гибел.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР