Още по темата: Бруно Акрапович: Нормално е да има напрежение

...
Още по темата: Бруно Акрапович: Нормално е да има напрежение
Коментари Харесай

Бруно на тръгване: Не признаваме фаворити

Още по тематиката: Бруно Акрапович: Нормално е да има напрежение Бруно Акрапович и Митко Илиев след успеха

Наставникът на Локомотив Бруно Акрапович показа преди отпътуването на тима за Франция, че „ смърфовете ” са подготвени за триумф. Наставникът беше безапелационен, че отборът му не признава любимци на терена.

“Големи, огромни са упованията ми. Очаквам прекрасен мач, изключително след положителните мачове, които изиграхме напоследък. Ще дадем всичко от себе си, ще създадем всичко допустимо, с цел да можем да преминем в идващия кръг. Момчетата желаят, аз желая, по тази причина се надявам да създадем прекрасен мач ”, показа наставникът.

„ Шансовете са както и в предишния мач, видяхте, че даже с 10 души можем да създадем специфични неща. Съперникът е доста класен на хартия. На терена обаче не признаваме никого като любимец. Важно е да си свършим работата. ”

„ Видях слаби страни на Страсбург, има някои неща, които би трябвало наложително да създадем, с цел да вкараме гол. Ще бъде забавен мач. ”

„ Стивън Езе няма да липсва, ще се включи на следващия ден, само че Йосип Томашевич ще липсва доста ”, безапелационен беше Акрапович, който посочи, че Езе ще получи еднодневна виза.

" Смърфовете " позволиха проваляне с 0:1 преди седмица. Реваншът е от 21.30 часа на " Стад дьо ла Мейно ", а срещата ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР