Още по темата: Ботев намери заместник на Даниел Кайзер Даниел

...
Още по темата: Ботев намери заместник на Даниел Кайзер Даниел
Коментари Харесай

Даниел Кайзер шокира с разкрития за шефовете в Ботев и...

Още по тематиката: Ботев откри заместител на Даниел Кайзер

Даниел Кайзер се сбогува с Ботев (Пловдив) след два сезона и половина в Коматево, в които завоюва сърцата на почитателите. Кайзер призна, че е имал желанието да остане, само че недоразумение с клубното управление е довело до решението да приключи престоя си при " канарчетата ". В последните месеци се твърди настойчиво, че полякът е мечтан от Левски, само че информацията бе опровергана от самият него. " Когато започнахме договаряния за нов контракт, нямах подозрение, че желая да остана. Имаше прекомерно доста неистини от страна на шефовете за отправеното към мен предложение. Преговорите не бяха професионални. Бях нападнат, както и моите сътрудници. Искам да работя професионално ".

" Сезонът за мен беше добър. Тренирах интензивно, с цел да стигна до това равнище. Един мач на финала за Купата скапе целия сезон за нас. Въпреки това изиграхме доста положителни мачове. За почитателите на Ботев мога да кажа единствено положителни неща. Чувствам се доста добре тук. Феновете ме обичат и аз тях също ", показа Кайзер пред Спортал.

Полякът разяснява и злощастния изгубен край против Локомотив Пловдив: " Понякога във футбола тимовете имат доста неприятен ден. Такъв беше нашият случай на финала. Не мога да спра да мисля за този мач ".

" Не, не съм имал предложения от страна на Левски ", сподели още Даниел Кайзер.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР