Още по темата 4+1: Какво да четем и слушаме в

...
Още по темата 4+1: Какво да четем и слушаме в
Коментари Харесай

4+1: Какво да четем и слушаме в понеделник вечерта

Още по тематиката
4+1: Какво да четем и слушаме в неделя вечер

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст, които да ни настроят за новата седмица
3 дек 2017
4+1: Какво да четем и слушаме в четвъртък вечер

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст, които могат да създадат връщането от работа по-приятно
30 ное 2017
4+1: Какво да четем и слушаме в сряда вечер

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст, които могат да създадат връщането от работа по-приятно
29 ное 2017
4+1: Какво да четем и слушаме във вторник вечер

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст, които могат да създадат връщането от работа по-приятно
28 ное 2017 ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Да създадеш USB


Преди да се наложи като безспорен стандарт, пътят на USB и неговия основател Аджай Бхат в действителност е посипан с компликации. Най-голямата от тях - Intel, дава зелена светлина на на плана след над две години очакване, без даже Бхат да е сигурен в неговия триумф. Предлагаме ви изявление на Design News с Бхат, в който той приказва повече за Интернет на нещата, кариерата си и за какво до неотдавна USB кабелите и портовете имат две разнообразни страни.

Какво е изкуствен интелект

За изкуствения разсъдък се приказва доста, само че се знае малко. Така счита пионерът в региона на машинното самообразование Дани Ланг. Според него терминът е все по-разпознаваем измежду потребителите и има маркетингово значение, само че не отразява същността на технологията. Цялото изявление с Ланг четете тук.

Караваните не са отживялост

Напоследък наподобява, че къмпинг коли стопираха да бъдат необичайност по автомагистралите в Съединени американски щати (и не само), а хората зад кормилото все по-често са от милениъл поколението. Според анализатори нарасналият интерес е част от наклонността младите да търсят разнообразни прекарвания през свободното си време - като да употребяват airbnb вместо обичайните хотели да вземем за пример. Как " милениълите " вдъхнаха нов живот на два производителя на каравани четете тук.

Срещата сред дизайн и технология

Запомнете името Джони Айв. Макар да не го срещаме толкоз постоянно, колкото това на изпълнителния шеф на Apple Тим Кук, Айв е част от компанията още от първите ѝ години. Повече за дизайнера, трансформирал софтуерната промишленост, споделя Smithsonianmag.

ЕДНО ЗА Институт по зоология ПЪТ
Какво да слушаме по пътя за у дома

Продай ми това Колкото и да е добра бизнес концепцията ви, няма да стигнете до средата, в случай че не знаете по какъв начин да я продадете. Според създателя на Basecamp Джейсън Фрайд умеенето да продаваш е основно освен за бизнеса, само че и в живота. Повече по тематиката чуйте в този епизод, част от поредицата Rework.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР