Още от зората на времето хората често свързват мъжката природа

...
Още от зората на времето хората често свързват мъжката природа
Коментари Харесай

Диляна Попова по-провокативна от всякога - slava.bg

Още от зората на времето хората постоянно свързват мъжката природа с думите "сила " и "издръжливост ". Независимо обаче от усещането, което се пробват да оставят в близките, истината е, че даже и най-коравите господа имат своята слабост, която ги прави уязвими... най-много за женската сексапил. Разбира се, дамите от дълго време са открили този факт, ето за какво от време на време, когато събитията го постановат, те ловко се възползват от него, печелейки превъзходство, доказващо, че без значение от общоприетите разбирания, най-малко в това отношение не те са по-слабия пол.

Но въпреки да звучи елементарно, изкуството на прелъстяването в действителност е мъчно начинание, а дамите, усвоили го до съвършенство, са малко. Добре е да се означи, че вулгарността, с която си служат някои, надалеч не може да се дефинира като прелъщение, способно да прекърши и най-желязната воля. В тази връзка може да се каже, че Диляна Попова е добре осведомена с тази истина, тъй като по нашите географски ширини тя е от дребното родственички на Ева, които умеят с лекост да обезоръжават тези на Адам.

Доказателство за това могат да се одобряват предизвикателните фрагменти на светлооката красавица от последната ѝ фотосесия, снимана особено за родно списание, които осезаемо повишиха градусите в обществените мрежи. Изображенията, предиздвикали почитателите на звездата от "Останалото е пепел " да се изпотят, съзерцавайки ги, са направени на морския бряг, където допреди няколко дни тя се намираше дружно със сина си Борил. Спазвайки своята персонална традиция, повеляваща да прекара по-голямата част от жаркия сезон край вълните, и тази година моделът се насочи към курорта Лозенец, ситуиран на Черноморието. Единствената разлика бе, че този път ѝ се наложи да работи по време на почивката си, отмятайки няколко съществени уговорката от графика си.

Така да вземем за пример до неотдавна брюнетката се снимаше в продължението на хитовия български филм "Завръщане ", което още веднъж я събра пред камера с Ники Илиев, Орлин Павлов, Бойко Кръстанов, Евелин Костова и останалата част от актьорския екип на продукцията. А малко преди да се върне назад в София, с цел да приготви наследника си за първия образователен ден в живота му, тя снима въпросните изображения, на които е по-провокативна от всеки път. Пред фотографския обектив на дуото Слав Анастасов и Хубен Хубенов, познати в средите с безупречната си работа и професионализъм, Попова театралничи седнала върху горещия пясък, облечена в къси панталони и напълно разкопчана риза с пай ръкав, разкриваща на фена голата ѝ плът. Снимката е качена в персоналния Инстаграм профил на основателите ѝ, които въпреки всичко са решили да прикрият най-съществените елементи на обичаната на Асен Блатечки с черни хиксове. Въпреки това тя наподобява просто необикновено, както означават в мненията потребителите на платформата, наричащи я същински идеал.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР