Още от сутринта днес валежите в повечето райони ще спрат

...
Още от сутринта днес валежите в повечето райони ще спрат
Коментари Харесай

Времето: Валежите спират, но остава хладно и ветровито

Още от сутринта през днешния ден преваляванията в множеството региони ще спрат и до края на деня облачността ще се раздира и понижава. Ще продължи да духа североизточен вятър, ще е до сдържан, в Източна България - краткотрайно мощен, само че вечерта ще отслабне. Минималните температури ще са сред минус 1° и 4°, в София - към 0°. Максималните ще са сред 7° и 12°, в София - към 7°.

Над планините преди обяд ще е най-вече облачно, на обособени места с валежи от сняг. След обяд облачността ще понижава. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1°, а на 2000 метра - към минус 5°.

Над Черноморието през по-голямата част от деня облачността ще е забележителна, сутринта тук-там със слаби превалявания от дъжд. Привечер ще настъпи по-съществено понижение на облачността. Ще духа сдържан, за малко и мощен северен вятър, който вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 8°-9°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР