Още от самото начало казахме, че това правителство няма как

...
Още от самото начало казахме, че това правителство няма как
Коментари Харесай

Костадинов: Това правителство ще доведе до по-сериозна политическа криза

Още през цялото време казахме, че това държавно управление няма по какъв начин да бъде устойчиво. Това съобщи водачът на “Възраждане " Костадин Костадинов пред публицисти в Народното събрание.  

“То беше гласувано, само че няма да издържи дълго и ще докара до по-сериозна политическа рецесия. Предстои да се избират ръководители на институции, които са с изминал мандат ", добави Костадинов и уточни, че съгласно него по тематиката в обединението ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи към момента няма договорености.

“Избягвам да разясня думите на Кирил Петков след последния път, в който нахлу в нашата парламентарна стая с явно несъответстващо държание. Най-доброто, което Петков може да направи за себе си и страната е да потърси квалифицирана психиатрична помощ ", сподели още водачът на “Възраждане ".

Той напомни, че до 7 юли би трябвало да бъде гласуван референдума на “Възраждане " срещу въвеждане на еврото и да бъде предвижен към президента. По думите му “уж демократичните партии " саботират процедурата и за плаващи болшинства мигат да бъдат посочените само ГЕРБ. ПП-ДБ и Движение за права и свободи. “Те са едно разграничено на три ", заключи Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР