Още от началото на предаването Динко обвини Джино, че не

...
Още от началото на предаването Динко обвини Джино, че не
Коментари Харесай

Big Brother: Most Wanted: Съквартирантите се сблъскват със зрителите

Още от началото на предаването Динко упрекна Джино , че не е кавалерът, за който се показва, и има да връща огромна сума пари на някогашната си жена. Тази вечер Господин ще опише историята и на останалите съквартиранти, а по-късно ще влезе в директен конфликт с Джино, който ще отхвърли всички тези обвинявания.

Динко ще има опцията да получи отговор от първо лице, а какво ще се случи и ще се окажат ли изказванията по адрес на Бианкалана клюка, следва да разберем.

 Снимка 327610

След към този момент съвсем месец в изолираност съквартирантите ще схванат какво е мнението на феновете за тях. Това ще се случи в специфичната коледна игра " Не се сърди, съквартирантче " . Звездите ще би трябвало да познават по адрес на кого са разнообразни мнения от Фейсбук страницата на предаването.

 Снимка 327611

Тази вечер ще забележим и последните номинации в Къщата. Те ще се проведат по регламента плюс и минус и всеки от съквартирантите ще уточни най-достойния и най-недостойния за победа. Звездите, събрали максимален негативен избор, ще се борят за утвърждението на феновете, а един от тях ще се раздели с шоуто вечно още тази вечер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР