Още няколко дни остават, преди да скъсаме календара за 2021

...
Още няколко дни остават, преди да скъсаме календара за 2021
Коментари Харесай

Какво четохте най-много на btvnovinite.bg през 2021 г.

Още няколко дни остават, преди да скъсаме календара за 2021 година Отново изпращаме прочувствено наситена година, белязана от ковид. Година на несъгласия, полюсни отзиви, значими избори – година, изпълнена с вяра за смяна.

В края ѝ вършим и равносметка какво четохте най-вече на уеб страницата на bTV Новините през 2021 година Какво ви развълнува най-вече и провокира вашия интерес?

Безспорно двете най-четени тематики са тези, които са и с най-голямо публично значение – коронавирусът и изборите, които едвам от третия опит родиха непрекъснато държавно управление, което да ръководи България. И по двата сюжета писахме доста и ползата ви беше огромен през цялата година.

Любопитното обаче е, че най-четената настрана взета вест в действителност е обвързвана с обичано на феновете на bTV предаване – „ Бригада Нов дом “. Предаване с благородна идея да оказва помощ на хора, които нямат опция и които заслужават да им бъде протегната ръка. Съветите на Владо Караджов за това по какъв начин да се направи ремонт за 5 дни оглави класацията ни по четения:

Внезапната гибел на двама млади българи – актрисата Лорина Камбурова и на поп-фолк изпълнителя Денис Теофиков, както и кончината на огромната певица Ваня Костова, са измежду новините, които ви развълнуваха.

Ето кои 10 публикации, четохте най-вече през 2021 година:

1. Влади Караджов издава тайната по какъв начин се прави ремонт за 5 дни в " Бригада Нов дом "

2. Вижте депутатите на „ ИТН “ в 45-ото Народно заседание

3. Българската актриса Лорина Камбурова е умряла

4. Норвежки учени: Съсиреците след имунизация с „ АстраЗенека “ са имунен отговор на организма

5. На 21 година умря артистът Денис Теофиков

6. Първи кандидатпрезидентски спор: Волен Сирдеров напусна, Луна беше изгонена

7. Почина певицата Ваня Костова

8. Нова заповед трансформира част от противоепидемичните ограничения у нас от 16 януари

9. Чудото, на което се надяваше цяла Австралия: Откриха 4-годишно момиче след 18 дни в неопределеност

10. Бабата на починалото дете в Мездра: Лежеше на улицата по слипове и без маратонки
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/babata-na-zaginaloto-dete-v-mezdra-lezheshe-na-ulicata-po-slipove-i-bez-maratonki.html

На прага на 2022 година екипът на btvnovinite.bg си пожелава все по-малко вести с основна дума " ковид ". Да липсват такива, в които броим жертви (на вируса, на пътя, на престъпления) или тези с " таг " - " рецесия " (здравна, политическа, икономическа). Нека да участват тези, в които апелът за отдалеченост от 1,5 м е сменен от покана за концерт или спектакъл, на които можем да се здрависаме, да седнем един до различен или просто да се прегърнем.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР