Още новини от Bethesda и Е3 2018 - поредната инсталация

...
Още новини от Bethesda и Е3 2018 - поредната инсталация
Коментари Харесай

E3 2018: Fallout 76 ще бъде онлайн сървайвъл



Още вести от Bethesda и Е3 2018 - следващата апаратура на Fallout - със странното кодово наименование 76, се появи в цялостен искра с филмов откъс и дата на дебют. Играта няма да бъде обичаен адвенчър с детайли на RPG, каквито са множеството ААА игри на компанията. Тук става въпрос за онлайн мултиплейър заглавие, описвано като лек сървайвъл.

Fallout 76 ще се играе на сървъри, като всеки от тях ще може да хоства няколко дузини играчи. Видеото, демонстрирано от Bethesda, демонстрира четирима другари, които играят дружно. Всички куестове могат да бъдат направени и соло, само че играта в екип е целесъобразна. Строенето играе значима роля в 76 - играчите освен могат да строят домове и укрития, само че да го вършат дружно и да ги употребяват дружно в следствие.

Няколко дузини играчи на всяка карта дават опция за съревнование и образуване на съюзи. По картите има разпръснати и силози с нуклеарни ракети, които могат да бъдат завладяни и употребявани за унищожаването на част от картата - от гнезда на чудовища до лагера на неприятелски тим.

Fallout 76 излиза на 14-и ноември 2018.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР