Още непрежалил загубата на Синиша Михайлович, светът на футбола е

...
Още непрежалил загубата на Синиша Михайлович, светът на футбола е
Коментари Харесай

Нова драма: Джанлука Виали бере душа

Още непрежалил загубата на Синиша Михайлович, светът на футбола е изправен пред ново тестване. А повода са неприятни вести, свързани с италианската легенда Джанлука Виали.

Бившият нападател от 5 години се бори с рак на панкреаса, а в последните часове положението му внезапно се утежни, написа " Гадзета дело спорт ". Самият Виали преди дни напусна поста си в Италианската футбола федерация, като повода е тежкото му здравословно положение.

Вчера от Лондон, където някогашният нападател се реалокира да живее преди години, пристигна новината, че положението му се е влошило дотам, че се постанова да бъде признат в клиниката, където Виали към този момент е минал два кръга химиотерапия поради открития през 2017 година рак на панкреаса.

Лош знак и доказателство за влошеното положение на италианеца е и пътуването на 87-годишната му майка Мария Тереза, която потегли от Кремона за Англия.

Бившият национал получи поддръжка от куп сътрудници, измежду които и другият от именитото нападателно дуо - Фабрицио Раванели. Всички се молят за Виали и се пробват да му вдъхнат кураж, само че прогнозите на лекарите не са положителни.

А измежду най-сериозно стискащите палци за знамение е селекционерът на Италия Роберто Манчини, който е непосредствен другар на Виали, както и някогашен негов съотборник в Сампдория. " Моля се всичко да е наред, кураж, Джанлука! ", написа Манчини.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР