Още на първия ден от Коледа година OUKITEL стартира предварителните

...
Още на първия ден от Коледа година OUKITEL стартира предварителните
Коментари Харесай

Първото видео с разопаковането на големия OUKITEL K6

Още на първия ден от Коледа година OUKITEL започва предварителните световни продажби на своя нов смарт телефон. Масовото произвеждане на апарата стартира и към този момент знаем по какъв начин наподобява опаковката на смарт телефона. OUKITEL е опростил опаковката на новия K6, а видеото по-долу демонстрира всички детайлности.



Това е красива кутия с банален жанр, на която се вижда логото на K6. В комплекта са включени 10 неща: самата кутия, силиконов кейс, смарт телефона, 5V/3А зарядно, USB кабел, адаптер за слушалки, OTG кабел, гаранционна карта, PIN на SIM-картата и управлението на потребителя.

Смартфонът K6 е 6-инчово мобилно устройство с FHD+ сензорен екран, затрупан със специфичното стъкло Asahi. Предлагат се модели с два цвята: черен и брилянтово наследник. И двата цвята са съобразени с дизайна на смарт телефона, както и с капака на батерията. За разлика от другите гланцирани смарт телефони, рамата в средата на K6 също е гланцирана и свети в звук с предния и задния панел. Силиконовият калъф е задоволително транспарантен и не забулва хубостта на K6, който е един празник за очите и ръката.

OUKITEL K6 се продава с авансово конфигурираната истинската Android 7.1.1 с NFC функционалностите. Чипът се базира на 8-ядрения процесор MT6763 с тактова периодичност 2,0 GHz и разполага с 6 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск и слот за външни карти памет с оптимален размер до 128 GB. Използва се мощна 6300 mAh батерия, а датчикът за пръстови отпечатъци е подложен на гърба, за бързо отключване на смарт телефона.

В момента OUKITEL K6 може да бъде закупен от banggood или от Aliexpress при цена $269,99. А в случай че желаете, можете да закупите новия смарт телефон от формалния уебсайт на OTG.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР