Още малко труд и България може да се изкачи до

...
Още малко труд и България може да се изкачи до
Коментари Харесай

Алекс Николов: Още малко труд и ще стигнем върха

Още малко труд и България може да се изкачи до международния връх в младежкия волейбол! Това съобщи на " Летище София " Александър Николов, който се прибра вкъщи със сребро от юношеския мондиал в Иран. Синът на някогашния национал Владимир Николов показа и по какъв начин е бил обнадежден от татко си след провалянето от Полша във финала.

" Със сигурност още не сме осмислили до дъно какво постигнахме преди няма и 12 часа. Скоро ще разберем какво сме създали, ще се усмихнем и ще се изкефим на тази победа. Винаги би трябвало да се целим към златото и финалите, тъй като в последна сметка и те са значими, носят златните медали и купите. ", стартира Николов, който попадна в идеалния тим на международното състезание.

" Този орден е доста скъп за мен. Като се замисля, да си втори в света е доста съществено достижение и сме горди от себе си... Радваме се, че има хора, които ни поддържат вкъщи. "

" Баща ми ни сподели, че би трябвало да си държим горе главите и това е доста достижение, въпреки че загубихме финала. "

" С този орден осъзнахме, че сме на равнището на всички топ тимове в света и с още малко спомагателен труд ще можем да стигнем върха. Мотивира ни и в най-близко бъдеще да спечелим международното при до 21-годишните. "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР