Още когато Xiaomi представи Redmi Note 7, смартфонът буквално взриви

...
Още когато Xiaomi представи Redmi Note 7, смартфонът буквално взриви
Коментари Харесай

Xiaomi обясни качествения звук на Redmi Note 7

Още когато Xiaomi показа Redmi Note 7, смарт телефонът безусловно взриви пазара. В началото акцентът бе подложен на главната камера с резолюция 48 мегапиксела. Няколко дни след презентацията разбрахме, че телефонът има доста добра отбрана против неподходящите външни условия. Оказа се, че смарт телефонът устоя многократни рухвания от много огромна височина, може да падне по стълбите без повреди, с негова помощ могат да се чупят орехи и така нататък

А в този момент Xiaomi разгласява нова информация в китайската обществена мрежа Weibo, в който се споделя: „Често ни питат, по какъв начин сме съумели да реализираме толкоз първокласен тон в новия Redmi Note 7?„. Следват подробни изображения и описания. Xiaomi изясни, че в смарт телефона е подложен значителен резонатор, както и флагмански чипове, които се употребяват и от Apple и Samsung. Смартфонът употребява и технологията за динамично ръководство спектъра на звука (Dynamic spectrum management, DSM) . Освен това, при слушане на музика потребителят може да усили силата на звука с 40% над оптималната. Възможно е и изключването на двойното погасяване на шума на информацията от микрофона, с цел да може гласът на потребителя да бъде оптимално мощен.

Смартфонът Xiaomi Redmi Note 7 е оборудван с 6,3-инчов IPS LTPS екран с резолюция 2340х1080 пиксела, предпазен със закаленото стъкло Gorilla Glass 5. Телефонът се базира на системата върху чипа Snapdragon 660 с 8x Qualcomm Kryo 260 процесорни ядра с тактова периодичност 1.95-2,2 GHz и интегрирания графичен ускорител Adreno 512.

Минималната настройка на Redmi Note 7 коства $147, а оптималната – $206.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР