Още когато вече изминалият сезон се очерта като грандиозен провал

...
Още когато вече изминалият сезон се очерта като грандиозен провал
Коментари Харесай

Кои са 4-имата галактикос в списъка на Реал за лятото?

Още когато към този момент миналият сезон се очерта като величествен неуспех за Реал Мадрид през март, на всички беше ясно, че ще последва огромна смяна през лятото. И тя ще бъде направена по метода, по който босът на клуба Флорентино Перес най-вече обича - с пазаруването на скъпи звезди или така наречен от него "галактикос ".

Вестник "Ас " разкри кои са четирите имена, които още през март са попаднали в проектите на строителния бизнесмен за лятната селекция. Това са Еден Азар от Челси, Пол Погба от Манчестър Юнайтед, както още Неймар и Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен.

Към момента е обезпечено привличането на един от този квартет. Това е белгиецът, който ще изиграе финала в Лига Европа с лондонския си клуб и още на идващия ден ще бъде разгласен за публично ново попълнение на "белите ".

Възможно наподобява и привличането на Пол Погба. Французинът сега е в внимателно състояние в Манчестър Юнайтед, като настрои публиката против себе си с непрекъснатото си циврене и неуверените си изяви, като против съответната сума сигурно "червените дяволи " ще се разделят с него с готовност.

Не по този начин стоят нещата със звездите на френския първенец. На ПСЖ му следва юбилеен сезон и няма да се раздели преди началото му с играчите, за които пръсна 400 млн. евро. А още повече, че Реал желае да ги измъкне фино и няма желание да заплаща колосалните суми, които парижани дадоха за тях.

Но в лагера на Реал ще считат за победа даже и привличането на половината от набелязаните "галактикос ", тъй като към тях ще се причислят още най-малко седем други футболисти от международна класа, които въпреки да нямат същия маркетингов резултат като тях, ще прибавят качество в тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР