Още като малка Саманта Рамсдел от Кънектикът забелязва, че има

...
Още като малка Саманта Рамсдел от Кънектикът забелязва, че има
Коментари Харесай

Коя е жената с най-голямата уста според Рекордите на Гинес

Още като дребна Саманта Рамсдел от Кънектикът вижда, че има нещо, което я отличава от връстниците ѝ и това е по-голямата ѝ уста. И детските ѝ фотоси го потвърждават - усмивката ѝ безспорно е най-широката, даже спрямо тази на възрастните.
 София Тепла - момичето от Украйна, което слага върхове, макар продължаващата война
Момичето от Украйна, което слага върхове, макар продължаващата война

София Тепла към този момент има два върха в Книгата на Гинес

Това се трансформира в неповторимо за момичето качество, защото родителите ѝ имат усти със напълно общоприети размери. Но до момента в който пораства, Саманта си отнася много насмешки. С времето обаче се научава да се приема и харесва такава, каквато е, и в този момент се надява, че може да въодушеви и други хора да заобичат тези елементи от себе си, които ги отличават.

31-годишната Саманта Рамсдел в действителност е много известна в TikTok, където образно демонстрира какъв брой доста храна може да натъпче в устата си. Тя стартира да качва видеата си по време на пандемията, с цел да запълва времето си и да основава нещо изобретателно. В клиповете си тя също по този начин пее, разиграва комедийни скечове и прави щури физиономии. Съдържанието ѝ явно се харесва, съдейки по внушителните 1.7 милиона почитатели, които е събрала в TikTok.

Заради огромната уста на Саманта, която няма по какъв начин да не направи усещане, обаче консуматори стартират да я предизвикват да кандидатства за Световен връх на Гинес.

И го прави. Но с цел да бъде доказан върхът, Саманта и арбитър Спенсър Камарано посещават зъболекарски кабинет. Там е измерена точната широчина на устата ѝ, а тя е забележителните 6.52 см. И по този начин, Рекордът на Гинес за дамата с най-голяма уста, е публично присъден на Саманта Рамсдел.

" Да бъда на 31 и да мога да получа връх за нещо, за което в действителност бях толкоз несигурна, е ужасно ", споделя тя. И поради персоналния си опит, би посъветвала всеки с ексцентрично огромна част от тялото си, който желае да бъде рекордьор, да се бори за купата. " Това е твоята суперсила, това е нещото, което те прави специфичен и друг от всички останали, които се разхождат в близост ", добавя още Саманта.

От уеб страницата на Световните върхове на Гинес разбираме, че американката има невероятната дарба да побере в устата си цяла ябълка, да отхапе четири подредени един върху различен чийзбургера и да натъпче порция огромни пържени картофки.

Колкото и несериозно обаче да звучи всичко това, Саманта има по-амбициозни проекти за бъдещето си. Сега мечтае за кариера като комедиант и реализатор и се надява един ден да има лично шоу и да употребява хумора, остроумието и музикалния си гений в работата си.
 Джим Арингтън - най-възрастният културист на планетата, избран от Рекордите на Гинес
90-годишният културист, който съвсем десетилетие държи Рекорд на Гинес

Как Джим Арингтън поддържа здрав дух и крепко тяло

" Устата ми ме отличава от другите милиони комедианти, артисти и всички тези създатели. Никога не съм мислила, че е допустимо да бъда толкоз известна, само че е необикновено. Наистина е ужасно ", споделя още Саманта Рамсдел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР