Още едно протеже на Слави Трифонов избра да търси реализация

...
Още едно протеже на Слави Трифонов избра да търси реализация
Коментари Харесай

След Крисия ново протеже на Слави го напусна! Отиде при Пайнера

Още едно протеже на Слави Трифонов избра да търси реализация отвън шоуто му, научи HotArena.

Тийнейджърката Даниела Пирянкова стана част от музикалния колос на Митко Пайнера преди броени дни и ще търси триумфи в независима кариера. Така тя ще последва ориста на Крисия, с която бяха колежки в шоуто на Дългия, само че и двете не продължиха работа с него.

Даниела беше една от трите театрални партньорки на малчугана господин Андреев, с който имаха графа в предаването „ Запознай се с дребните “. Първоначално бяха Крисия и Тереза Тодорова, само че втората реши да напусне и беше изработен кастинг за ново момиче.

Пирянкова, която е родом от Хисаря, завоюва сърцата на публиката и „ Ку-Ку Бенд “ и беше единомислещо определена за победител в препитването. Момичето може да се похвали с неповторим глас. Нейната телевизионна популярност продължи няколко месеца, а по-късно по незнайни аргументи Слави спря да дава ефир на дребните си протежета. Това докара до напускането на Крисия, а в следствие господин Андреев и Даниела също останаха без задължения, писа „ България Днес “.

„ Вече публично съм част от „ Пайнер “ , призна 13-годишната Пирянкова. Младата изпълнителка не разкри дали ще стартира чалга кариера, или ще продължи с поп музиката, където й е силата, а и с този жанр закупи известност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР