Още една секс мистерия освен кой е скритият гей-потребител на

...
Още една секс мистерия освен кой е скритият гей-потребител на
Коментари Харесай

МИСТЕРИЯТА Е РАЗКРИТА: КОЙ държи вицепремиерката за задника?

Още една секс тайнственост с изключение на кой е скритият гей-потребител на мрежата за запознанства " Грайндър " тресе кабинета „ Петков “ в последните дни. Премиерът и част от министрите посетиха премиерата на кино лентата „ Петя на моята Петя “ и позираха за фотосесия, на която неизвестен мъж мощно хвана за задника синеоката вицепремиерка Калина Костадинова.

Палавият фотос с вицепремиери финансов министър Асен Василев, министъра на нововъведенията и растежа Даниел Лорер, министъра на културата Атанас Атанасов, музиканта Иван Лечев и други герои на смяната се трансформира в шлагер в обществените мрежи.
 poster
Вицепремиерката очевидно се любува на топлите длани на задните си елементи, тъй като грее с необятна усмивка. И това е изцяло обикновено, тъй като много неевзрачният опипвач се оказа... личният й брачен партньор. Да, къдрокосата някогашна активистка на " Да, България " е омъжена и даже има дете, въпреки да криее смейния си статус от необятната аудитория, може би с цел да резервира палавата си аура.
 Палава СНИМКА на вицепремиера Калина Константинова нагорещи мрежата
Инач фотосът с хванатата за задника виццепремиерка получи вълна от мнения от всякакво eстество в мрежата.

Повечето зевзеци се чудят за какво се мае културният министър Наско, който се намира тъкмо зад Асен Василев, вместо и той на собствен ред да го награби за дупето.

„ Палавият офис” 14:))) “, написа Венци Мицов, малко по-късно той пусна още веднъж фотографията, само че с надпис „ Naighty office “ и посочи: „ Така е една концепция по-добре… “.

Коментар на палавата фотография на Константинова направи и политическият анализатор Виктор Димчев, само че той показа и различен фотос, който е изработен в Пловдив. На него се вижда по какъв начин изтощени лекарки от Коронавирус отделения почиват, грохнали от отмалялост.
„ Мрете ли от пандемията?
Имате ли близки, които изгубиха живот?
Някой в болница, на командно дишане?
Докато лекарите в Пловдив отдъхват в минутите успокоение с маски на лица, в София почтените спасители си вършат оргии, като тази по време на известна премиера на филм.
Едните са на война, другите са на кино.
Маските на закрито са ЗАДЪЖЛИТЕЛНИ, изключително в мола, в който Кирил Петко и компания са се снимали.
Два свята, единият е непотребен “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР