Още един случай на падане поради липса на обезопасяване, след

...
Още един случай на падане поради липса на обезопасяване, след
Коментари Харесай

Варненец е с опасност за живота в болница след падане в изкоп на ВиК

Още един случай на рухване заради липса на обезопасяване, откакто се оказа, че в тръбата в Коматево са паднали двама пловдивчани. 59-годишен варненец е потърпевш тежко след рухване във ВиК ров, бездънен, по преценка на живущите там, към два-два и половина метра и необятен към метър и половина.
Още по темата
Мъжът е настанен в Многопрофилната болница " Света Анна " в морския град. Той е с парализирани крака, животът му към момента е в заплаха, оповестиха пред двете му дъщери.

Жените описват, че ровът към този момент е засипан с пясък и трошляк, само че по време на съдбовния случай на 11 ноември вечерта той е зеел по продължение на съвсем цялата улица " Петко Момчилов ".

Изкопът е тъкмо пред входа на дома на варненеца, а вечерта, в тъмното вали, той се спъва в прегражденията и пада в дупката, описват двете му дъщери. Според околните загражденията със сини ленти не са задоволителни да предпазят хората при такива ремонтни действия.

Дъщерите описват, че постоянно гостуват на татко си и имат дребни деца под тригодишна възраст, които също можеха да паднат и да пострадат.

Ремонтът е почнал през октомври, а целият ров по продължение на улицата е бил отворен към седмица.

От ВиК са обяснили пред Българска национална телевизия, че са отстранявали сериозна повреда и било процедура да се изчаква няколко дни преди да се засипе с трошляк от горната страна, с цел да се наблюдава дали отново няма да възникне теч. По неофициална информация на малкия екран при започване на седмицата и друга жена от горния завършек на улицата е паднала в изкопа, само че за шанс се е разминала без пострадвания.

На въпрос дали ще търсят правата си по правосъден път, едната щерка на потърпевшия мъж споделя: " Естествено, мисля, че е време, когато би трябвало да се даде публичност и да се постави завършек на тази бюрократщина ". А не да се стигне до някакъв случай, тъй като през днешния ден е той, а на следващия ден може да е различен ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР