Още един производител на дънни платки обяви, че е готов

...
Още един производител на дънни платки обяви, че е готов
Коментари Харесай

Дънните платки Biostar AM4 са готови за процесорите AMD Raven Ridge

Още един производител на дънни платки разгласи, че е подготвен с UEFI фърмуера за новите процесори на AMD.
Това е Biostar , който от вчерашния ден публично предлага за евакуиране новите версии на своя UEFI фърмуер, осигуряващ съгласуемост с чипсетите AMD 3ххх и с хибридните процесори AMD Raven Ridge. Да си напомним, че още предходната седмица и други производители на дънни платки, в това число ASUS, ASRock, Gigabyte и MSI, също предложиха версии на UEFI фърмуера за своите дъна, осигуряващ същата съгласуемост.



Biostar предлага нов UEFI фърмуер за следните дънни платки:
Racing X370GT7;Racing X370GT5;Racing X370GT3;Racing X370GTN;Racing B350GT5;Racing B350GT3;Racing B350GTN;Racing B350ET2;TB350-BTC;TA320-BTC;A320MH Pro;A320MD Pro.
Актуалните версии на UEFI фърмуера за дънните платки на Biostar, осигуряващи съгласуемост с новите хибридни процесори на AMD, могат да бъдат гратис изтеглени от формалния уебсайт на производителя.

Да си напомним, че през вчерашния ден стартираха световните продажби на десктоп процесорите AMD Raven Ridge за платформата Socket AM4. Продават се чиповете Ryzen 3 2200G ($99) и Ryzen 5 2400G ($169) с четири процесорни ядра и интегрирани графични ускорители AMD Radeon с архитектура Vega.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР