Още един жилищен район в Пазарджик е обновен със средства,

...
Още един жилищен район в Пазарджик е обновен със средства,
Коментари Харесай

Още един жилищен район в Пазарджик е обновен

Още един жилищен регион в Пазарджик е освежен със средства, обезпечени по план на общината, финансиран от Оперативна програма "Региони в напредък ".

Кметът Тодор Попов през днешния ден преряза лентата след приключването на строителните действия.

Подмяната на остарялата градска среда е стъпка в вярната посока и следващият щрих, с който ние обновяваме градските пространства, и с това те към този момент дават отговор на стандартите на 21-ви век, сподели по време на церемонията Попов.

Надявам се, че тези уреди ще се пазят, тъй като те са за нас самите. Би било тъпо, в случай че след няколко месеца това място има радикално друг тип, поради бруталното отношение на някои наши съграждани, сподели още кметът.

Той увери, че напролет на идната година Пазарджик ще има съответна, стилна и европейска градска среда, откакто се завърши и с останалите планувани за възобновяване жилищни региони.

Общата актуализирана повърхност е 10 211 кв. м, а цената на новосъздадените спортни уреди и места за отдих и забавление е 709 668 лева Освен обновяването на парковото пространство, е направено в допълнение озеленяване, построени са две спортни площадки, издигнато е малко водно огледало и е сложено енергоспестяващо алейно осветяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР