Още един човек пострада от трамвайните ограничители, монтирани по столичната

...
Още един човек пострада от трамвайните ограничители, монтирани по столичната
Коментари Харесай

Поредна жертва на безумието на Графа. Възрастен мъж си наниза главата в острия ръб

Още един човек пострада от трамвайните ограничители, инсталирани по столичната улица " Граф Игнатиев ". 

Възрастен мъж се е спънал, при което се е блъснал по лицето в един от острите ръбове на ограничителите, написа Нова.

``
реклама

" Чух удара, видях го, че една минута две лежа, след това го изправиха. Имаше ожулвания и кръв по лицето. Острите ъгли на ограничителите са в действителност рискови ", споделя пред малкия екран Александра Иванова, която работи в магазин на улицата и е станала очевидец на случая.

Жената споделя, че откогато защитните гранитни съоръжения са инсталирани, тя и сътрудниците ѝ постоянно виждали минувачи да се спъват в тях. Дори тя самата станала жертва на ограничителите.

Решение на казуса Александра вижда в това ограничителите да бъдат боядисани в цвят, друг от този на главната настилка, тъй че да изпъкват и да се виждат от пешеходците. Друго решение би било, по думите ѝ, ограничителите да са по-големи, тъй че да се открояват отдалеко.Припомняме обаче, че ограничителите бяха по-големи, само че заради мощно публично неодобрение поради тяхната форма и архитектурна несъответственост с улицата, ограничителите бяха сменени с по-малки такива.

Все отново не всички упрекват ограничителите за случаите, мненията са разнообразни. Част от минувачите декларират, че приспособленията в действителност са рискови, а други - че хората просто би трябвало да бъдат по-внимателни, когато вървят.

Столична община изяснява, че ограничителите са сложени по условие на " Пътна полиция ". От там пък дават отговор, че са посъветвали общинарите да разделят двата типа придвижване - пешеходното от трамвайното, само че не са били прецизирали по какъв начин тъкмо да стане това.

Припомняме, в края на предишния месец жена пострада от ограничителите на " Графа " при разходка по ремонтираната улица. Падайки, дамата си разруши носа и получи фрактура на ръката.

Още с слагането на защитните уреди жители предизвестиха, че те може да са рискови за пешеходците.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР