Още един четирихилядник“, който дезориентира масите и тиражира фалшиви новини“

...
Още един четирихилядник“, който дезориентира масите и тиражира фалшиви новини“
Коментари Харесай

Още един „четирихилядник“, който дезориентира масите и тиражира „фалшиви новини“ и руска пропаганда

Още един „ четирихилядник “, който дезориентира масите и тиражира „ подправени вести “ и съветска агитация. Това написа във Facebook анализаторът Страхил Ангелов.

 

SafeNews разгласява коментара без редакторска интервенция: 

 

Ето още един „ четирихилядник “, който дезориентира масите и тиражира „ подправени вести “ и съветска агитация! Апропо същото към този момент важи и за папа Франциск, който посъветва Бандерия да подвига бялото знаме. Само не разбирам за какво още от малките екрани на Демократическата партия на Съединени американски щати у нас, не са поканили учени, историци и анализатори да „ жигосат “ тази низост. Изоставате сътрудници!

 

SafeNews напомня, че порталът Vatican News разгласява фрагменти от изявление с папата, което той даде на журналиста на швейцарския ефирен канал Radio Télévision Suisse ( RSI ) Лоренцо Бучела.

Основно вниманието притегли отговорът на Римския папа на въпроса какво мисли за апелите на едни в Украйна да проявят храброст и да се предадат, да повдигнат бялото знаме, а мнението на други е, че това единствено ще легитимира „ правото на мощния “.

„ Това е една интерпретация “, сподели Франциск. „ Но мисля, че най-силната страна е тази, която вижда обстановката, която мисли за хората и която има смелостта да вдигне бялото знаме, с други думи, да договаря. “ И през днешния ден можем да преговаряме благодарение на непознати сили.

Глаголът „ договарям “ е самоуверен глагол. Когато видиш, че се проваляш, че нещата вървят на зле, би трябвало да имаш смелостта да преговаряш. Срам те е, само че какъв брой хора ще умрат най-после?

Преговаряйте до момента в който има време, търсете страна – медиатор. Днес, да вземем за пример, във войната в Украйна мнозина желаят да работят като медиатори. Tурция предложи да направи това. И други страни също. Не се колебайте да преговаряте, преди обстановката да се е влошила. ”

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР