Още двама членове на K-pop групата BTS са дали положителна

...
Още двама членове на K-pop групата BTS са дали положителна
Коментари Харесай

Още двама членове на K-pop групата BTS с COVID-19

Още двама членове на K-pop групата BTS са дали позитивна проба за COVID-19 след завръщането си в Южна Корея след първите концерти на групата от ерата на пандемията в Съединените щати, заяви тяхната мениджърска компания Big Hit Music, съобщи Ротйрес.

Рапърът RM, на 27 години, и вокалистът Jin, на 29, бяха диагностицирани с COVID-19 ден откакто Суга, създател на песни и рапър от седемчленната група, беше позитивен.

И тримата са приключили вторите дози от ваксина против ковид през август, оповестиха от компанията.

След дебюта си през 2013 година, BTS оглавиха международната фикс идея за K-Pop със закачлива, оптимистична музика и танци, както и текстове и обществени акции, ориентирани към овластяване на младежите.

Концертите в Съединени американски щати бяха първите на BTS в страната от 2019 година, когато обиколиха Азия, Европа и Северна Америка.

RM, чието същинско име е Ким Нам Джун, и Джин, чието същинско име е Ким Сок Джин, в началото дадоха негативен тест при завръщането си в Южна Корея по-рано този месец.

RM, който е дал позитивна проба, до момента в който се е подготвял да напусне наложителната карантина, не демонстрира никакви признаци, сподели Big Hit Music.

Джин даде негативен тест повторно, когато напусна карантината, само че по-късно беше диагностициран, откакто имаше признаци, които от компанията споделиха, че са леки.

Нито Jin, нито RM са имали никакъв контакт с други членове на групата след завръщането си в Южна Корея, оповестиха от компанията....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР