Още древните гърци и римляни са смятали, че дафиновият лист,

...
Още древните гърци и римляни са смятали, че дафиновият лист,
Коментари Харесай

Кой да предположи, че седем скилидки чесън и 7 дафинови листа в бутилка могат да направят толкова много

Още античните гърци и римляни са считали, че дафиновият лист, който за нас е не повече от обичана фалшификация, в действителност има вълшебен свойства.
Според митовете, непобедимият Аполон се влюбил в неустоимата русалка Дафне.
Тя обаче не дала отговор на възприятията му, само че все пак богът не спирал да преследва любовта й.
Тя не знаела по какъв начин да избяга от него, само че един ден й хрумнало следното: да помоли татко си да я трансформира в лавров шубрак, с цел да се отърве вечно от досадния и напорист претендент за сърцето й. От този миг нататък лавровото дърво, което ражда познатия ни дафинов лист, се трансформирало в обичано за не един и два народа.

Счита се, че то носи победа, пари, триумф и най-важното: благополучие.
За да ги привлечете и вие във вашия дом, пробвайте тази антична рецепта за благоденствие.
Всичко, което ви е належащо, са 7 дафинови листа, също 7 скилидки чесън и 1 л минерална вода.
А ето и по какъв начин да си я приготвите.
В подобаваща бутилка или огромен буркан излейте водата и сложете в нея 7-те скилидки чесън. После прибавете и 7-те дафинови листа. Затворете добре съда с капачката.

Скрийте бутилката или буркана на място в дома, което е насаме и до което нямат достъп прекалено много хора. От този миг нататък в дома ви място ще откри неспирният шанс.
Много е значимо да запазите действието на отварата и постоянно да я заменяте с нова. Не я оставяйте да се скапе или да хване мухъл. И най-важното: в никакъв случай, но в никакъв случай не спирайте да вярвате, че този способ работи, тъй като единствено по този начин ще съумеете да привлечете всички позитиви във вашия дом.
Ако не ни вярвате, то просто пробвайте, тъй като, можем да ви подсигуряваме, че нещо сходно няма по какъв начин да ви навреди.

А пък в случай че останете удовлетворени, то споделете тайната с най-близките си другари – просто тъй като всичко хубаво в живота би трябвало да се споделя. И сигурно ще се почувствате още по-добре от обстоятелството, че сте помогнали на човек в потребност. Късмет!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР