Още 33-ма депутати от БСП се включват като доброволци в

...
Още 33-ма депутати от БСП се включват като доброволци в
Коментари Харесай

Нинова и още 32-ма депутати от БСП се включват като доброволци в борбата с COVID-19

Още 33-ма депутати от Българска социалистическа партия се включват като доброволци в превъзмогването на рецесията, провокирана от ковид-19, заяви от страницата си във Facebook водачът на българските социалисти Корнелия Нинова. Сред тях е и самата тя.
Депутатите ще се причислят към самодейността на тримата лекари-народни представители от левицата проф. Георги Михайлов, доктор Илиян Тимчев и доктор Десислав Тасков, които от предишния понеделник работят на доброволни начала в лечебните заведения в Свищов и Шумен, откъдето сигнализираха за краен дефицит на медици.

Доброволците от Парламентарната група на левицата ще се разпределят в три посоки, съгласно общото им решение.

По първото направление група депутати-социалисти влиза в лечебни заведения и коронавирус отделения в цялата страна, разясни в поста си Корнелия Нинова.

Втора група от сътрудниците им ще се включи в активността на Районните здравни инспекции, а третата - в обществените служби. „ Част от сътрудниците пожелаха да бъдат доброволци в здравни заведения и обществени служби в изборните си региони “, посочи Нинова.

Тя заяви още, че депутатите-доброволци стартират задачата си незабавно след гласуването на различния бюджет на Българска социалистическа партия в Народното събрание.

„ Благодаря на нашите депутати, че в този сложен миг демонстрират гражданска отговорност и грижа за хората “, написа още ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Нинова се върна към дейна работа при започване на тази седмица, откакто пребори сполучливо болестта и карантината й завърши, а през днешния ден към този момент се приготвя с сътрудниците си да помогне за справяне със обстановката като доброволец.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР