Още 24 излезли от употреба автомобили бяха облепени в район

...
Още 24 излезли от употреба автомобили бяха облепени в район
Коментари Харесай

Облепиха още 24 трошки в Северен СНИМКИ

Още 24 излезли от приложимост коли бяха облепени в регион " Северен ". Това стана в следващата акция, осъществена от администрацията, заяви изпълняващият функционалностите на кмет Лариса Кътова. Сформираната комисия в осъществяване на Наредба за ръководство на отпадъците на територията на община Пловдив постави стикери на старите коли, които не са в придвижване, без механически обзор за последните две години и намиращи се на терени държавна или общинска благосъстоятелност.

В комисията вземат участие представители на районната администрация, на ІІІ РУП Пловдив, на Оперативна програма „ Паркиране и репатриране ”, както и на компанията, сключила контракт с община Пловдив за наложително репатриране на трошките, които не дават отговор на наредбата.

Общият брой облепени остарели коли от началото на 2019 година досега в регион „ Северен ” възлиза на 94 броя.

След три месеца, в случай че облепените със стикери овехтели леки коли не са преместени в частен парцел или не са преведени в техническа редовност биват репатрирани наложително. „ В края на септември месец районната администрация ще започва акции по наложително репатриране на излезли от приложимост МПС-та, с които ще бъдат освободени и огромен брой места за паркиране на коли ” – показа госпожа Кътова.

Телефонът, на който жителите могат да подават своите сигнали за излезли от приложимост моторни транспортни средства е 032/901 165 – отдел „ Екология ” в регион „ Северен ”.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР