Осемте тийнейджъри в Посушие, Босна и Херцеговина, са се задушили

...
Осемте тийнейджъри в Посушие, Босна и Херцеговина, са се задушили
Коментари Харесай

Осемте тийнейджъри от фаталната къща за гости издъхнали заради... ВИДЕО

Осемте младежи в Посушие, Босна и Херцеговина, са се задушили от отровния газ въглероден монооксид от отоплително тяло в новогодишната нощ. Това написа " ", базирайки се на “Макфакс “.

Според нови детайлности, оповестени в локалните медии, елементът е бил ситуиран в килер в северната страна на къщата. В килера едната врата е била затворена, а другата полуотворена и е имало прозорец против стаята, където са били младежите.



По време на следствието е било открито, че прозорецът е бил полуоткрит и най-вероятно по този метод отработените газове - въглероден окис, са достигнали до стаята, където са били осемте младежи, написа Dnevni Avaz.



Осемте умряли са чествали Нова година дружно с още шестима другари, които са си отишли в прилежаща къща в четири часа сутринта след празненството. Един от тях е намерил приятелите си мъртви в 10 часа сутринта.

Министерството на вътрешните работи на Западнохерцеговинския кантон (ЗХК) и прокуратурата на ЗХК обявиха, че досега всичко демонстрира, че гибелта е настъпила заради изпускането на токсични газове от елемента, който се е намирал в килера на вилата

Днес в Босна и Херцеговина е ден на печал, а районът е потопен в тъга поради загубата на осемте млади живота.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР