Осемкратният олимпийски шампион Юсейн Болт се включи в тренировките на

...
Осемкратният олимпийски шампион Юсейн Болт се включи в тренировките на
Коментари Харесай

Юсейн Болт на проби в норвежки клуб

Осемкратният олимпийски първенец Юсейн Болт се включи в тренировките на елитния норвежки футболен клуб " Стрьомсгодсет ". Досега спортистът от Ямайка, който в продължение на десетилетие доминираше в спринта, направи несполучливи опити да впечатли треньорските щабове на немския " Борусия " Дортмунд и южноафриканския " Мамелъди Съндаунс ".

По-късно тази седмица 31-годишният Болт ще се включи в контрола против юношеския народен тим на Норвегия до 19 година " Може би тимът ще забележи качествата ми и ще ми даде късмет за професионална футболна кариера ", надява се Юсейн.

На 10 юни той ще взе участие и в благотворителен дуел на " Олд Трафорд ". Болт ще изведе с капитанската лента единия от звездните тимове в мача, проведен от УНИЦЕФ.

Шампионът взе участие в заниманията на " Стрьомсгодсет " с екип с номер 9.58 - международния му връх на 100 метра. Футболистите на отбора останали мощно сюрпризирани от звездното наличие. От управлението им предизвестили само за нов състезател, който ще изкара експериментален интервал.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР